Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ κατάλογος του πύργου της κολάσεως στο Λονδίνο-Αυτοί είναι οι ΝΕΚΡΟΙ και οι ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

Φόβοι για εκατόμβη νεκρών

Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ κατάλογος του πύργου της κολάσεως στο Λονδίνο-Αυτοί είναι οι ΝΕΚΡΟΙ και οι ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

Έναν κατάλογο 65 ανθρώπων που αγνοούνται και ενδεχομένως να είναι και νεκροί από την φωτιά που ξέσπασε στον πύργο στο δυτικό Λονδίνο δημοσιεύει η εφημερίδα The Sun.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι 17 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στη φωτιά, διευκρινίζοντας ότι ο απολογισμός είναι προσωρινός και αναμένεται να αυξηθεί.

 

Ερωτηθείς αν ο τελικός αριθμός των νεκρών μπορεί να φτάσει τους 100, ο αρχηγός της αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Κάντι δήλωσε πως ελπίζει ότι ο απολογισμός δεν θα φθάσει σε τριψήφιο αριθμό.

Την ίδια ώρα, οι αρχές φοβούνται πως μπορεί να μην καταφέρουν να ταυτοποιήσουν όλα τα θύματα του πύργου της κολάσεως. Τα σωστικά συνεργεία για τρίτη ημέρα ερευνούν το κτήριο για πτώματα καθώς οι πυροσβέστες πιστεύουν πως δεν πρόκειται να βρουν άλλους επιζώντες.

Υπενθυμίζεται, όπως το star.gr σας ανέφερε σε προηγούμενη ανάρτηση πως ξεκίνησε έρευνα προκειμένου η αστυνομία να διαπιστώσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φονική φωτιά.

Οι αρχές αφήνουν να εννοηθεί ότι θα απαιτηθούν ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται στον πύργο, για τον εντοπισμό θυμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top