Ψάχνουν τους ανθρώπους τους μέσω των social media – Αγωνία για τους αγνοούμενους του πύργου στο Λονδίνο

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσοι είναι οι νεκροί

Ψάχνουν τους ανθρώπους τους μέσω των social media

Οι οικογένειες των αγνοούμενων ενοίκων του πύργου Γκρένφελ στο Λονδίνο έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία αναζήτησης των ανθρώπων τους μέσω των social media.

Η Νάταλι Γκαρσία ανέβασε φωτογραφία της 12χρονης ξαδέλφης της, Τζέσικα Ουρμπάνο που έμενε στον φλεγόμενο πύργο του Λονδίνου, ενώ έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε έκαναν στο Twitter και συγγενείς της μικρής Νουρούντα Ελ Γουαχάμπι και του 21χρονου αδελφού της Γιασίν.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και η Καντίγια Σάγιε που έμενε στον 20ο όροφο του πύργου, με τους φίλους της μέσω Twitter να αναφέρουν ότι θα την αναγνωρίσουν από το χαρακτηριστικό τουρμπάνι που φορούσε στα μαλλιά της.

Έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνωρίζει κάνουν και οι φίλοι της Μάριεμ Έλγκουαρι, η οποία έμενε στο 19ο όροφο και έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 2:00 το πρωί.

Ο Χαμίντ αλ Τζαφάρι αναζητά μέσω Twitter τον πατέρα του Αλί Γιαουάρ, ο οποίος αποκόπηκε από την υπόλοιπη οικογένεια στην προσπάθεια να εγκαταλείψουν το κτίριο από το 12ο όροφο, όπου βρισκόταν το διαμέρισμά τους.

Τέλος έχει δημιουργηθεί ο τηλεφωνικός αριθμός 08000961233 στο οποίο μπορεί να καλεί ο οποιοσδήποτε για να δώσει ή να μάθει πληροφορίες για τους αγνοούμενους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top