Ιδιωτικά τζέτ , πολυτελή γιοτ, πανάκριβα αυτοκίνητα , σπάνια  κοσμήματα και ατελείωτη σαμπάνια.

Τα πλούσια παιδιά της Γερμανίας , με τη  ματαιοδοξία  στον ...ουρανό, καμαρώνουν για  τις πολυτελείς ζωές τους με προκλητικό τρόπο.

Άλλωστε αυτό επιτάσσει η μόδα, που ξεκίνησε από την Αμερική , αλλά κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο. Θέλει τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα να διαφημίζουν τα πλούτη τους και τις ακραίες συμπεριφορές τους στο Instagram. Τα rich kids of Germany, προστέθηκαν στην παγκόσμια λίστα, με κάποια καθυστέρηση,και προς το παρόν  έχουν μόνο 2.500 ακόλουθους, υπόσχονται όμως να φορτσάρουν για να καλύψουν το κενό.

Τα «καμάρια» των Γερμανών κροίσων απαθανατίζονται να απολαμβάνουν χλιδάτες διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς στους οποίους φτάνουν με ιδιωτικά τζέτ. Με άψογη εμφάνιση πολλών χιλιάδων ευρώ, ποζάρουν πανευτυχείς  καμαρώνοντας με το πως σκορπάνε τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. Το πάρτι για αυτούς δεν λέει να τελειώσει .Άλλωστε και η σπατάλη του έτοιμου  πλούτου, απαιτεί φαντασία.

Οι ζάμπλουτοι νέοι της Γερμανίας, ξοδεύουν τις περιουσίες τους τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι φαίνεται ότι ζουν από περιουσίες που έχουν κληρονομήσει. Η νέα ελίτ της Γερμανίας προσφέρει μια ματιά στην εξωφρενικά χλιδάτη ζωή της κάνοντας εκατομμύρια followers να γίνονται πράσινοι από τη ζήλεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Tags: