ΦΡΙΚΗ! Την ανάγκασαν να καταπιεί μπογιά, της έσπασαν τηλεόραση στο κεφάλι και προσπάθησαν να τη στραγγαλίσουν

Καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλακή

Την ανάγκασαν να καταπιεί μπογιά, της έσπασαν τηλεόραση

Μια απίστευτη υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα, αναβίωσε σε δικαστήριο του Κλάουσεστερ της Βρετανίας με κατηγορούμενες δύο γυναίκες, οι οποίες καταδικάστηκαν για επίθεση σε βάρος φίλης τους.

Η 25χρονη Λέιλα Γουάρμπαρτον και η Σαρν Κρίστι υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκαν στη φίλη τους Τζέιμι Γουίτζνεντς, αφήνοντάς την αναίσθητη.

Αρχικά την ανάγκασαν να καταπιεί μπογιά, μετά την τρύπησαν με πιρούνι και μετά της έσπασαν μια τηλεόραση στο κεφάλι της.

Οι δύο γυναίκες κλωτσούσαν και γρονθοκοπούσαν με απίστευτη βιαιότητα την άτυχη γυναίκα και τελικά τύλιξαν ένα καλώδιο γύρο από το λαιμό της και επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν.

Ένα μήνα νωρίτερα η 25χρονη Λέιλα είχε αποφυλακιστεί μετά από τέσσερα χρόνια έκτισης ποινής επίσης για επίθεση εναντίον άλλης γυναίκας.

«Οι δύο κατηγορούμενες της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν. Ήταν μια βίαιη επίθεση που κράτησε ώρα. Ξεκίνησε με μπουνιές και κλωτσιές και της έριξαν μπογιά στον λαιμό, την κάρφωσαν με πιρούνι και της έσπασαν μια τηλεόραση στο κεφάλι», τόνισε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top