ΤΡΟΜΟ-δέμα ΚΑΙ στο Μιλάνο! Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» στο στόχαστρο της ιταλικής Αντιτρομοκρατικής

Τι αναφέρει δημοσίευμα της «Corriere della Sera»/ Πρώτη ανάρτηση: 28-05-2017 18:01

Τον φάκελο «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αποφάσισε να ανοίξει και πάλι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ιταλίας, μετά το τρομο-δέμα που ανοίχτηκε από τον Λουκά Παπαδήμο.

Όπως αναφέρει σε άρθρο-αποκάλυψη η ιταλική «Corriere della Sera», τον περασμένο Μάρτιο εντοπίστηκε και απενεργοποιήθηκε εκρηκτικό δέμα με προορισμό οίκους αξιολόγησης στο Μιλάνο.

Οι υπεύθυνοι της ιταλικής Αντιτρομοκρατικής, μετά το «χτύπημα» που έγινε στην καρδιά της Αθήνας σε βάρους του πρώην Πρωθυπουργού, θα ασχοληθούν και πάλι διεξοδικά με τους «Πυρήνες», οι οποίοι σύμφωνα με το άρθρο «έχουν διαρκείς διασυνδέσεις με την Ιταλία».

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι οι «Πυρήνες της Φωτιάς» έχουν απευθύνει, σε κείμενά τους χαιρετισμούς στην Ιταλική «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία, Fai» και είχαν εκφράσει την συμπαράστασή τους προς τους Νικόλα Γκάι και Αλφρέντο Κόσπιτο. Πρόκειται για τα μέλη της Fai που κρίθηκαν ένοχα από την ιταλική δικαιοσύνη για τον τραυματισμό στα πόδια του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας Αnsaldo Nucleare, στην Γένοβα, στις 7 Μαΐου του 2012.

Η εφημερίδα του Μιλάνου αναφέρει, τέλος, ότι δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν και άλλες αποστολές εκρηκτικών δεμάτων, μέσα στον Ιούνιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top