Στο εδώλιο 6 άτομα για τις hot φώτο της Κέιτ Μίντλετον-Τα στιγμιότυπα με την topless Δούκισσα

Οι φωτογραφίες που θέλει να «θάψει» το Παλάτι

Στο εδώλιο 6 άτομα για τις hot φώτο της Κέιτ Μίντλετον

Έξι άτομα δικάζονται σήμερα για τις αποκαλυπτικές φώτο της Κέιτ Μίντλετον, οι οποίες το 2012 έκαναν τον γύρο του κόσμου, απεικονίζοντας την Δούκισσα του Κέμπριτζ να κάνει topless ηλιοθεραπεία στη Γαλλία, κατά την διάρκεια διακοπών με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τα hot στιγμιότυπα, είχε δημοσιεύσει τότε το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» στη Γαλλία και η επαρχιακή εφημερίδα «La Provence», με αποτέλεσμα να προκληθεί η έντονη ενόχληση του Παλατιού, και το πριγκιπικό ζεύγος να προσφύγει στη γαλλική δικαιοσύνη.

Τα άτομα που θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο, είναι ο Λωράνς Πιό, εκδότης του Closer στη Γαλλία, ο Ερνέστο Μαούτι, διευθυντής του ομίλου Μοντατόρι, στον οποίο ανήκει το περιοδικό και οι φωτογράφοι Σιρίλ Μορώ και Ντομινίκ Ζακοβιντί, που τράβηξαν τις φωτογραφίες κατηγορούνται για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της Κέιτ και για συνενοχή.

Ανάλογες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και ο τότε διευθυντής έκδοσης της La Provence και η φωτογράφος Βαλερί Σιό, αν και η εφημερίδα αρνείται ότι η Σιό τράβηξε τόπλες φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε, πως το πριγκιπικό ζεύγος δεν πρόκειται να παραστεί στη δίκη στο παρισινό προάστιο Ναντέρ.

Η έναρξη της δίκης καθυστέρησε για τέσσερις μήνες καθώς ο δικηγόρος του πρακτορείου φωτογραφιών ζήτησε και πήρε περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπιση.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2012, Κέιτ και Ουίλιαμ, παραθέριζαν στη νότια Γαλία, σ’ ένα σατώ ιδιοκτησίας του υποκόμη Ντέηβιντ Λίνλεϊ, γιου της εκλιπούσης πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αδελφής της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο δεν φαντάζονταν ούτε κατά διάνοια ότι οι φωτογράφοι τους την είχαν «στημένη» και τους απαθανάτιζαν σε άκρως προσωπικές στιγμές, με την Κέιτ Μίντλετον να είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο ο διευθυντής του Closer είχε πει οι φωτογραφίες «ούτε στο ελάχιστο σοκάρουν».

Στη μήνυσή του το πριγκιπικό ζεύγος υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες τους προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση καθώς επανέφεραν οδυνηρές αναμνήσεις απ’ το θάνατο της μητέρας του Ουίλιαμ, πριγκίπισσας Νταϊάνα σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι.

Οι γαλλικές αρχές απαγόρευσαν την αναδημοσίευση των φωτογραφιών, οι οποίες, ωστόσο, εμφανίστηκαν σε αρκετά άλλα ευρωπαϊκά έντυπα, όπως στο περιοδικό Chi στην Ιταλία, στη Daily Star στην Ιρλανδία και σε περιοδικά στη Σουηδία και τη Δανία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top