Νταϊάνα άκουγε η Βασιλομήτωρ κι έβγαζε σπυράκια! Είχε απαγορεύσει να λέγεται το όνομά της μπροστά της

Στα… τάρταρα η σχέση των δύο γυναικών

Νταϊάνα άκουγε η Βασιλομήτωρ κι έβγαζε σπυράκια

Οι σχέσεις μεταξύ της Νταϊάνας και της βασιλομήτωρος δεν ήταν και οι καλύτερες. Ειδικά μάλιστα μετά το χωρισμό της πριγκίπισσας από τον Κάρολο η Ελισάβετ είχε γίνει έξαλλη και δεν ήθελε ούτε να ακούει το όνομα της Νταϊάνα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το προσωπικό του παλατιού κλήθηκε να διαλέξει… στρατόπεδο μετά τον χωρισμό του πριγκιπικού ζεύγους.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο Κόλιν Μπέργκες σε μια από τις ανεπίσημες συνομιλίες που είχε με τη βασιλομήτορα, τη ρώτησε αν είχε δει το ντοκιμαντέρ του Τζόναθαν Ντίμπλεμπι για τον Κάρολο, στο οποίο παραδεχόταν ότι ήταν άπιστος στην Νταϊάνα.

Η Ελισάβετ η Β΄ στο άκουσμα της ερώτησης πάγωσε και ορθά κοφτά του απάντησε: «Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μην τα συζητήσουμε».

Βλέπετε ο Κάρολος ήταν το αγαπημένο της εγγόνι και είχε μαζί της καλύτερη σχέση ακόμα και από αυτή που είχε με τη μητέρα του.

Μάλιστα όσο και να προσπαθούσε να πλησιάσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, πάντα μεταξύ τους υπήρχε ένα χάσμα που τους χώριζε και γι’ αυτό είχε στραφεί στη θαλπωρή της γιαγιάς του.

Η οποία γιαγιά με το που έμαθε ότι το καμάρι της χώρισε από την Νταϊάνα δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει, ούτε να την ακούει. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να απαγορεύσει να ακούγεται μπροστά της το όνομα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, θεωρώντας ότι εκείνη φέρει ακέραιη την ευθύνη για το πολύκροτο διαζύγιο που είχε στιγματίσει τότε το παλάτι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top