VIDEO-ΣΟΚ: Τεράστιο κύμα παρέσυρε παραθεριστές στην Τενερίφη-Δυο νεκροί

Σάρωσε τα πάντα στην περιοχή –Αγνοείται και ένας νεαρός άνδρας-Πρώτη ανάρτηση: 31-03-2017 00:41

Kόβει την ανάσα το video που αναρτήθηκε από την εφημερίδα «La Opinion de Tenerife», απεικονίζοντας την στιγμή που ένα τεράστιο κύμα παρέσυρε τρεις παραθεριστές στην Τενερίφη. Μάλιστα απεικονίζεται και η στιγμή που ένας άνδρας καταπλακώνεται από το νερό, αλλά προσπαθεί να διαφύγει.

Η τραγωδία, σημειώθηκε την Τετάρτη στις 17.30 (τοπική ώρα) στο Σαντιάγο δελ Τέιδε, και καταγράφηκε από ερασιτεχνικό φακό.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν την ζωή τους δυο άντρες, ένας 35χρονος κάτοικος της νήσου, και ένας 60χρονος τουρίστας, η εθνικότητα του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί. Ο τρίτος άνδρας που αγνοείται «είναι ένας νεαρός», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Όπως θα δείτε και στο video, το τεράστιο κύμα σάρωσε τα πάντα στην περιοχή, που αποτελεί έναν τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στο αρχιπέλαγος.

Μάλιστα η θαλασσοταραχή ήταν τόσο μεγάλη στην περιοχή, με τα κύματα να φτάνουν σε ύψος μέχρι και τα 4 μέτρα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο των ομάδων διάσωσης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top