ΘΡΙΛΕΡ στην Καππαδοκία: Πτώση τριών τουριστικών αερόστατων-Δεκάδες τραυματίες

Στην περιοχή επικρατούσαν θυελλώδεις καιρικές συνθήκες

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση τριών τουριστικών αερόστατων στην Καππαδοκία, καθώς λόγω των θυελλωδών καιρικών συνθηκών αναγκάστικαν να κάνουν ανώμαλη προσγείωση στην περιοχή Νεφσεχίρ.

Όπως βλέπετε και στο video, στο σημείο έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και ομάδες γιατρών προκειμένου να περιθάλψουν τους δεκάδες τραυματίες, που προέρχονται από χώρες της Ασίας, αλλά και από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους συνολικά 49 τραυματίες, οι 9 είναι σοβαρά. Στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο.



Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

Να σημειώσουμε, πως η Καππαδοκία έχει παγκόσμια φήμη για τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει σε όλους εκείνους που θέλουν να πετάξουν με αερόστατα, καθώς μόνο αυτά δίνουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να έχουν μία καλύτερη εικόνα του εξωπραγματικού και υπέροχου τοπίου της περιοχής.



Να αναφέρουμε τέλος, ότι στην περιοχή συνήθως επικρατούν καλές συνθήκες που επιτρέπουν ομαλές πτήσεις με αερόστατα. Ετσι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν σε όλο του το μεγαλείο το σουρεαλιστικό τοπίο της Καππαδοκίας, να πετάξουν πάνω από τα σπίτια που έχουν λαξευτεί στους βράχους, να θαυμάσουν τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς, τις χαράδρες και τις εντυπωσιακές κοιλάδες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top