Τσάκωσε τον άντρα της να κάνει τρίο και τους σκότωσε ΟΛΟΥΣ

Στη συνέχεια ξεφορτώθηκε τα πτώματα και μάζεψε τους κάλυκες

Τον σύζυγό της και άλλα δυο άτομα (μια γυναίκα και έναν άνδρα) σκότωσε… εν ψυχρώ μια 42χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη βόρεια Καρολίνα, όταν τους έπιασε να κάνουν τρίο!

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η 42χρονη Crystal Leah Gambino, έκανε τσακωτό (τον Φεβρουάριο του 2016) τον 40χρονο σύζυγό της, Giovanni James Gambino, να κάνει όργια με τον 39χρονο Geoffrey Gililand και την 33χρονη Stephanie Sanchez.

Η 42χρονη δολοφόνος

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αρχές, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από άτομο της οικογένειας, που τους πληροφορούσε για το φονικό.

Αριστερά ο 40χρονος σύζυγός της και αριστερά η 42χρονη

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον γαμπρό της 42χρονης, που κατέθεσε στις Αρχές ότι:

«Η νύφη μου είπε στην οικογένειά της πως σκότωσε τον άντρα της. Τον έπιασε να κοιμάται με άλλη γυναίκα. Τους είπε ότι ξεφορτώθηκε τα πτώματα και πως μάζεψε τους κάλυκες. Είπε ότι έβγαλε το πτώμα της γυναίκας με καρότσι και το πήγε στην αυλή να το κάψει».

Τα τρία πτώματα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν στην κρεβατοκάμαρα, με τις αρχές να μην επιβεβαιώνουν αν το πτώμα της Stephanie βρέθηκε στην αυλή ή αν η Gambino σκόπευε να το μεταφέρει εκεί.

Τα άλλα δυο θύματά της

Να σημειώσουμε, πως η 42χρονη που δηλώνει τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, είχε αποκτήσει ένα παιδί με τον 40χρονο σύζυγό της, ενώ η σχέση τους ήταν θυελλώδης.

Το 2009 μάλιστα, του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, διεκδικώντας την επιμέλεια του παιδιού τους.

Η 42χρονη, ομολόγησε την ενοχή της, και αναμένεται να εκτίσει 23-29 χρόνια στη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top