Μισείς τη δουλειά σου; Ξανασκέψου το! ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα επαγγέλματα του κόσμου

Όταν θέλετε να γκρινιάξετε ή ακόμα και να παραιτηθείτε, ξανασκεφτείτε το!

Φυσικά, όλες οι δουλειές έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Οι παρακάτω, όμως, θεωρούνται οι χειρότερες και σίγουρα θα κάνουν τη δικιά σας να μοιάζει με όνειρο!

Γι’ αυτό, όταν θέλετε να γκρινιάξετε ή ακόμα και να παραιτηθείτε, ξανασκεφτείτε το!

Αυτός ο άνδρας στη Βρετανία πληρώνεται για να δοκιμάζει…ζωοοτροφές, γνωστής αλυσίδας ρούχων και τροφίμων.

Αυτός, πάλι, σε χώρα που δεν διευκρινίζεται, πρέπει να κρατάει έναν στόχο πάνω από το κεφάλι του, για να κάνουν πρακτική οι δόκιμοι. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το δικό σας 8ωρο…

Οι εργάτες γνωστής εταιρείας καλλυντικών πρέπει να περνούν την ώρα τους χωμένοι σε…μασχάλες, για να τεστάρουν τα αποτελέσματα των νέων αποσμητικών της εταιρείας.

Αυτή η κοπέλα στη Στοκχόλμη, αφού ντυθεί «πλοίο», για τις ανάγκες προώθησης προϊόντος, μετά πρέπει να ντυθεί…ποτήρι, χωρίς να βγαίνουν από τη στολή της τα χέρια ή το κεφάλι της. Άουτς.

   

Τι ακριβώς κάνει ο κύριος της φωτογραφίας και σε ποιο μέρος του κόσμου, δεν το γνωρίζουμε. Σίγουρα, πάντως, ο κτηνίατρος αυτός δεν περνάει ευχάριστα την ώρα του…

Ζητείται άνθρωπος να μασάει το σανό αλόγου με οδοντικά προβλήματα, γράφει η αγγελία. Αν η θέση «γέμισε» παραμένει άγνωστο, σίγουρα, όμως, λογικά, δεν επικράτησε φρενίτιδα αιτήσεων.

Κι ο καλύτερος ηλεκτρολόγος θα πάθαινε ίλιγγο, αν έπρεπε να αντιμετωπίσει τα μπλεγμένα καλώδια της φωτογραφίας!

Όταν σε παίρνει από κάτω και νομίζεις ότι η δουλειά σου είναι χάλια, σκέψου ότι θα μπορούσες να είσαι ελεγκτής ασφαλείας σε καινούρια παιχνίδια λούνα παρκ. Όχι και πολύ ασφαλές.

Δεν γνωρίζουμε πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το γραφείο, σίγουρα, όμως, θα σε κάνει να δεις τον διπλανό σου συνάδελφο με άλλο μάτι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top