ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ στη Βραζιλία: ΔΡΑΣΤΗΣ μπήκε στην εκκλησία κι άρχισε να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ!

Για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" μιλούν οι αρχές

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε γάμο στη Βραζιλία, όταν εκτελεστής εισέβαλε στην εκκλησία, με στόχο να σκοτώσει δυο άνδρες.

Ο εκτελεστής περπάταγε νωχελικά πίσω από τον γαμπρό και τη νύφη, σε έναν γάμο στη Βραζιλία. Ξαφνικά, τράβηξε το όπλο του και ξεκίνησε να πυροβολεί τους καλεσμένους, μέσα σε μια εκκλησία στο Λιμοέιρο ντε Ανάντια. Στόχος του, να «ξεκάνει» πατέρα και γιο, που θα ήταν μάρτυρες στον γάμο.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από την τελετή δείχνει το ευτυχισμένο ζευγάρι να προχωρά, όταν ένας υπέρβαρος άντρας, με ριγέ πόλο μπλουζάκι και τζην, πετάγεται από πίσω τους.

Αρχίζει, λοιπόν, να πυροβολεί με το όπλο του, προκαλώντας πανικό μέσα στην εκκλησία. Τα πλάνα της κάμερας, από το σοκ, μπορεί να είναι ασταθή, όμως ακούγονται καθαρά τα ουρλιαχτά των καλεσμένων.

Ο δράστης, που, προς το παρόν, έχει ταυτοποιηθεί ως Μπετίνιο, στόχευσε και χτύπησε τον 62χρονο Σίσερο Μπαρμπόσα ντα Σίλβα και τον 37χρονο γιο του, Έντμιλσον Μπεζέρρα ντα Σίλβα. Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή τους έχει σταθεροποιηθεί και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Μετά τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή συνέχισε. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την επίθεση να είναι «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», καθώς ο γιος του δράστη σκοτώθηκε πρόσφατα.

Ο δράστης, προς το παρόν, αναζητείται.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top