ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Έκλεισε ΕΚΤΑΚΤΩΣ εμπορικό κέντρο στο Βερολίνο-Φόβοι για ύποπτο δέμα

Αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή-Πρώτη ανάρτηση: 22-12-2016 16:56

Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη στις Αρχές του Βερολίνου, λίγα 24ωρα μετά το μακελειό που στοίχισε τη ζωή 12 ανθρώπων. Ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Πρεντσλάουερ Μπεργκ έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς σύμφωνα με το RT εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο.

 

@DStarPics My friend @zifkos is trapped in the cafe @ #SchönhauserAllee & took this video of the evacuated street. pic.twitter.com/RWAVgOS7ua

 

Οι τοπικοί σταθμοί του μετρό και του τραμ δεν λειτουργούν, όπως σημειώνει η γερμανική Tagesspiegel μέσω Twitter.

Η Tagesspiegel ανέφερε πως δεν είναι σαφής ο λόγος, για τον οποίο έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

 

@DStarPics Of course, here are more. Let's hope it's nothing serious. pic.twitter.com/rRUDuGSbhm

 

 

 

Wir überprüfen dort einen verdächtigen Gegenstand. Haben Sie bitte noch etwas Geduld. @wumato
^tsm

 

Η αστυνομία του Βερολίνου, έγραψε στο Twitter ότι οι αξιωματικοί εξακολουθούν να ερευνούν μια ύποπτη κατάσταση και ζήτησε από τους κατοίκους να κάνουν υπομονή.


"Έχουμε κλείσει τον δρόμο εξαιτίας ενός ύποπτου αντικειμένου", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου δήλωσε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η κατάσταση "δεν συνδέεται" με την τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά.

Σύμφωνα με την τοπική γερμανική εφημερίδα BZ, μια ροζ πλαστική τσάντα βρέθηκε παρατημένη στο εμπορικό κέντρο Schoehauser Allee Arcaden βόρεια του κέντρου του Βερολίνου. Η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει τον ιδιοκτήτη της τσάντας στο εμπορικό κέντρο, και η περιοχή εκκενώθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top