Σπάει καρδιές- Μάνα ψάχνει τον… εξαφανισμένο γιο της

Το «αγοράκι της» χάθηκε μετά από βραδινή του έξοδο

Μάνα ψάχνει τον… εξαφανισμένο γιο της

Μία εικόνα… χίλιες λέξεις! Μία μάνα περιπλανιέται με ένα ξύλινο κοντάρι και ψάχνει απεγνωσμένα τον γιο της στο δάσος…Πρόκειται για την τραγική μητέρα που έχει συγκινήσει και έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στη Σκωτία.

Μόλις μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, εκείνη ψάχνει να βρει το γιο της– το «αγοράκι» της, όπως τον αποκαλεί - σε ένα δάσος στη Σκωτία, ελπίζοντας ότι θα τον βρει και θα περάσουν μαζί τις γιορτές.

Το όνομά της είναι Νικόλα Ούγκουχαρτ και ψάχνει απεγνωσμένα τις τελευταίες μέρες τον 23χρονο γιο της, Κόρι Μακγκέ, ο οποίος είναι μέλος της αεροπορίας των  Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων και εξαφανίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα, έπειτα από βραδινή του έξοδο.

H σπαρακτική αυτή εικόνα της γυναίκας έχει γίνει viral στο Facebook, καθώς έχει ξεπεράσει τα 200.000 shares σε μόλις μία ημέρα. Πίπα Τζόουνς, μια κάτοικος της περιοχής που συμμετέχει στις προσπάθειες αναζήτησης, δημοσίευσε την εικόνα και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία, αν ξέρατε ήδη, δε χρειάζεται καμία λέξη» και συμπληρώνει: «Για όσους από εσάς δεν το ξέρετε, αυτή είναι η Νικόλα Ούγκουχαρτ. Είναι μία αστυνομικός από το Dunfermline της Σκωτίας. Αυτό που έκανε σήμερα ήταν να ψάξει για το γιο της. Αν και είναι ενήλικας, αυτός είναι το μωρό της ακόμα. Θα είναι πάντα το μωρό της. Έχουν ήδη περάσει 11 εβδομάδες τώρα. Είναι σχεδόν Χριστούγεννα» και καταλήγει κάνοντας έκκληση για βοήθεια προς όλους όσους μπορεί να ξέρουν ή να είδαν κάτι: «Η μητέρα του έχει εξαντληθεί από το κρύο, είναι απελπισμένη. Αυτή σας χρειάζεται. Όλους. Γίνετε μέλος της ομάδας αναζήτησης. Κοιτάξτε αυτή τη φωτογραφία. Ο Corrie είναι το αγόρι της, που εξαφανίστηκε έπειτα από βραδινή του έξοδο. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι γονείς που ψάχνουμε  για το παιδί μας. Θα θέλαμε ο καθένας να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ένα tweet, ένα share, μία λίρα».

Η τραγική μητέρα ανέφερε στο BBC: «Είμαστε εδώ. Ελπίζω να είμαστε ικανοί να βρούμε τον Κόρι και αν δεν τον βρούμε σήμερα θα συνεχίσουμε την αναζήτηση».Η διαδικασία αναζήτησης για να βρεθεί ο νεαρός άντρας συνεχίζεται ακόμα, καθώς έχει κινητοποιήσει και ευαισθητοποιήσει πλήθος ατόμων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top