Φρικιαστική δολοφονία: Γόνος πλούσιας οικογένειας βίασε άγρια, βασάνισε και στραγγάλισε 7χρονο κοριτσάκι

Την άρπαξε από φτωχογειτονιά της Κολομβίας-Στο νοσοκομείο συνελήφθη ο δράστης

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κολομβία το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε γόνος πλούσιας οικογένειας, με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ένας 38χρονος αρχιτέκτονας απήγαγε, βίασε άγρια, βασάνισε και στο τέλος στραγγάλισε την Γιουλιάνα Αντρέα Σαμπόνι με τις λεπτομέρειες να είναι ανατριχιαστικές.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Δεκεμβρίου. Το 7χρονο κοριτσάκι έπαιζε με τον ξάδερφο του έξω από το σπίτι της που βρίσκεται σε μια από τις πιο φτωχές γειτονιές στη Μπογκοτά.

Ο δράστης την πλησίασε με το SUV του, την άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Ο ξάδερφός της που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της απαγωγής, ειδοποίησε αμέσως τους γονείς της μικρής, και εκείνη με την σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.

(Ο δράστης)

Δυστυχώς όμως ήταν αργά για την 7χρονη, καθώς μετά από μερικές ώρες το άψυχο κορμί της βρέθηκε βιασμένο, βασανισμένο και στραγγαλισμένο στο μηχανοστάσιο ενός υδρομασάζ σε ένα κοντινό πολυτελές ρετιρέ.

(Ο πατέρας της μικρής συντετριμμένος)

Οι αστυνομικοί φρόντισαν να βρουν το αυτοκίνητο που άρπαξε το 7χρονο κορίτσι, με τον ιδιοκτήτη του να ισχυρίζεται πως το είχε πουλήσει στον αδελφό του Ραφαέλ Ουρίμπε Νογκουέρα. Μάλιστα είπε στις Αρχές ότι πήγε τον αδελφό του στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης κοκαΐνης και όταν επέστρεψε στο ρετιρέ βρήκε νεκρή την 7χρονη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ο δράστης ονομάζεται Ραφαέλ Ουρίμπε Νογκουέρα και είναι γόνος πλούσιας οικογένειας δικηγόρων και αρχιτεκτόνων. Συνελήφθη στο νοσοκομείο και κρατείται σε απομόνωση στη φυλακή της Μπογκότα. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σε περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και 50 χρόνια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ-ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ:

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, λίγες μέρες μετά το στυγερό έγκλημα, ο θυρωρός του κτιρίου όπου έγιναν όλα και ο οποίος ήταν βασικός μάρτυρας, βρέθηκε νεκρός σπίτι του, ενώ δίπλα του είχε ένα σημείωμα αυτοκτονίας, το οποίο απευθυνόταν στις κόρες του και έγραφε:

«Συγχωρέστε με, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω στη φυλακή. Δεν θέλω να καταστρέψω τα Χριστούγεννά σας, είμαι αθώος».

(Διαμαρτυρίες ξέσπασαν στην Μπογκοτά μετά την άγρια δολοφονία της 7χρονης όπου οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν δικαιοσύνη για την μικρούλα)

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο θυρωρός είχε υποστηρίξει ότι ο Ουρίμπε βρισκόταν για πολλές ώρες στο διαμέρισμα που βρέθηκε το παιδί, μαζί με τον αδελφό του και την αδελφή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top