Δήμαρχος Μάνδρας: «Δεν ευθύνεται το εργοτάξιο για την καταστροφή αλλά οι πολλές αυθαιρεσίες στην περιοχή»

Καλεί την Περιφερειάρχη να πάει στην περιοχή

Για τα αίτια της τραγωδίας στη Μάνδρα μίλησε η Δήμαρχος Μάνδρας, στο μεσημεριανό δελτίο του Star, αναφερόμενη στο αυθαίρετο εργοτάξιο του Δήμου, που είναι χτισμένο πάνω στα μπαζωμένα ρέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Για να μη ζήσουμε άλλη τραγωδία, πρέπει τα ρέματα να βρουν τη φυσική τους ροή»

Η Ιωάννα Κριεκούκη, τόνισε πως δεν ευθύνεται το εργοτάξιο του Δήμου για την καταστροφή, αλλά οι πολλές αυθαιρεσίες στην περιοχή, τονίζοντας πως η ευθύνη είναι της Περιφέρειας:

«Το ακούω συνεχώς από χθες γιατί κάποιοι προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Είναι ένα παλιό εργοτάξιο, τρεις δεκαετίες τώρα που είναι χώμα. Δηλαδή και το ρέμα περνά ανάμεσα του. Δεν έχει εγκαταστάσεις, έχει δυο λυόμενα στην άκρη του δρόμου, καμία σχέση με το ρέμα και κάποια αραγμένα αυτοκίνητα. Δε κοίταξε κανείς το ρέμα που περνά μέσα από την εθνική οδό και υποβαθμίζεται; Δε κοίταξε κανείς τις εταιρίες παράπλευρα που έχουν τοίχους 4 μέτρων και αύλειο χώρο όλο το ρέμα, αλλά χτύπησε στα χώματα του εργοταξίου και στο νεκροταφείο; Αυτό είναι το πρόβλημα;»

«Ο Δήμος δεν είναι υπεύθυνος για τα ρέματα. Η νυν περιφέρεια είναι που έχει τη ευθύνη του καθαρισμού των ρεμάτων. Όπου έβλεπε ότι το ρέμα στένευε, έπρεπε να το καθαρίσει» πρόσθεσε, καλώντας τη Ρένα Δούρου να πάει στην περιοχή και να δει απο κοντά τον αγώνα που δίνουν τόσο οι κάτοικοι όσο κι εκείνοι, καθώς τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και δεν έχει μείνει ούτε ένα μαγαζί.

 

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top