Justin Trudeau: Ποιός είναι ο πιο σέξυ πρωθυπουργός του κόσμου

Δημοσιεύτηκε η λίστα με τους πιο "hot" ηγέτες παγκοσμίως

Ο Justin Trudeau, ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά είναι ο πιο σέξι ηγέτης στον κόσμο, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων, D and Kate Industries.

Όλα ξεκίνησαν αισιόδοξα στη ζωή του αρχής γενομένης με τη γέννησή του που μεταδόθηκε από τα καναδικά μέσα ενημέρωσης σαν εθνικό γεγονός. Την ημέρα των Χριστουγέννων του 1971, ο πρωθυπουργός της χώρας Pierre Trudeau και η σύζυγός του Margaret απέκτησαν τον πρώτο τους παιδί, τον Justin . 

Ο Pierre Trudeau με τον 8χρονο Justin

Έζησε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στα φώτα της δημοσιότητας. Όσο μεγάλωνε ωστόσο, έπαιρνε αποστάσεις από την πολιτική. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο McGill, και στη συνέχεια, στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, όπου απέκτησε πτυχίο στα παιδαγωγικά, και έγινε δάσκαλος.  

Το 1998, ο μικρότερος αδελφός του Michael σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στην Βρετανική Κολομβία. Ήταν αυτή η τραγική στιγμή που θα έφερνε τον Justin στο δημόσιο προσκήνιο, αφού ηγήθηκε μιας εκστρατείας για την ασφάλεια από τις χιονοστιβάδες.

Το ζεύγος Trudeau με τον Justin(δεξιά) και τον Michael (αριστερά)

Ο Trudeau εκλέγεται βουλευτής από το 2008. Πρόεδρος του κόμματος των Φιλελευθέρων εξελέγη το 2011. Το 2005 νυμφεύτηκε τη δημοσιογράφο Sofia Gregouare 5 με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά: Τον Xavier - James, την Ella Grace Margaret και τον μόλις ενός έτους Andrian.

Ο Justin Trudeau έδειξε μαχητικότητα και αφοσίωση, δούλεψε πολύ και κατάφερε να προσελκύει τεράστια πλήθη στις πολιτικές συγκεντρώσεις του.

Τις ώρες που δεν είναι με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τα παιδιά τους, ως πρωθυπουργός, κάνει όλα αυτά που κάνουν δημοσίως οι πρωθυπουργοί. Βγάζει λόγους, παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, κάνει χειραψία με τους διάσημους του πλανήτη: Τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκηπα Ουίλιαμ, τη Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Χάρι, τους Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Mε τoυς πρίγκηπες  Ουίλιαμ και Χάρι

Με το ζεύγος Trump

Mε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Όλα αυτά προς τέρψιν τηλεοπτικών καμερών και φακών των φωτορεπόρτερ.  Γιατί είναι ωραίος…

Για την ιστορία, η λίστα συνεχίζεται ως εξής:

Στην δεύτερη θέση η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερντρίτος

Tρίτος ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ

Τέταρτος ο Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό

Πέμπτος ο Ζονοβέλ Μουαζέ, πρόεδρος της Αϊτής

Μόλις στην έκτη θέση της λίστας βρίσκουμε τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, στην ένατη τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ενώ στην 11η θέση φιγουράρει ο δικός μας Αλέξης Τσίπρας.

Αν αναρωτιέστε ποιος κατατάσσεται τελευταίος στην λίστα, είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

 

Φωτό: AP

Video: Youtube

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top