Δείτε τα καλύτερα ποντίκια... για τον υπολογιστή σας!

Αποκλειστικά για λάτρεις των gadgets!

Δείτε τα καλύτερα ποντίκια... για τον υπολογιστή σας!
​Η τεχνολογία έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας, ενώ η καθημερινότητα μας περιλαμβάνει πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή!

Υπάρχει τρόπος να κάνετε τη σχέση με τον υπολογιστή σας πιο ευχάριστη, με τα εκπληκτικά gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά!

Το star.gr σας παρουσιάζει τα πιο ωραία και περίεργα ποντίκια για τον υπολογιστή σας! Πρόκειται για ποντίκια σε σχήμα καρδιάς, burger, σώματος, δακτύλου και πληκτρολογίου!

Το ποντίκι- αυτοκίνητο προσφέρει μια μοναδική ασύρματη εμπειρία σερφαρίσματος, αφού μπορείτε να διαλέξετε το αντίγραφο του αγαπημένου του αυτοκινήτου σας σε ποντίκι, που μάλιστα θα διαθέτει μέχρι και προβολείς (με διακόπτη on / off για να σώζει τη ζωή της μπαταρίας)!

Τα δύ�� τελευταία μοντέλα στις φωτογραφίες είναι για τους "καθαρούς" χρήστες, αφού το ένα σας προστατεύει από βακτήρια και μικρόβια που υπάρχουν στην επιφάνεια του ποντικιού μέσω δύο μηχανισμών που διαθέτει και.... αν δεν σας φτάνει αυτό, μπορείτε να διαλέξετε το επόμενο ποντίκι... το οποίο πλένεται κανονικά με νερό!!!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top