ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ! Ρομπότ «επιτέθηκε» σε αγοράκι 16 μηνών

Έξαλλη η μητέρα του κατήγγειλε το γεγονός

​Ξινή βγήκε η βόλτα σε εμπορικό κέντρο της Σίλικον Βάλεϊ στην Καλιφόρνια για μια μητέρα και το 16 μηνών αγοράκι της, καθώς, όπως καταγγέλλει η ίδια ένα ρομπότ που χρησιμοποιείται στο εμπορικό ως φύλακας χτύπησε σκόπιμα το παιδί της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας το αγοράκι περπατούσε μπροστά από τους γονείς του, όταν το ρομπότ, ύψους 1,5 μέτρου και βάρος 130 κιλών, έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει κάτω.

Η μητέρα υποστήριξε πως το ρομπότ χτύπησε το 16 μηνών αγοράκι στο κεφάλι με αποτέλεσμα αυτό να πέσει στο δάπεδο με το πρόσωπο, ενώ δεν σταμάτησε εκεί και πάτησε και το πόδι του παιδιού.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά και δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα.

Η εταιρεία πάλι που κατασκεύασε το ρομπότ ισχυρίστηκε πως έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει το παιδί, αλλά ο μικρός έτρεξε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο μπροστινό μέρος του ρομπότ και μετά να πέσει κάτω και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα τονίζει ότι δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν παρόμοιο περιστατικό, στο οποίο να εμπλέκονται τα συγκεκριμένα ρομπότ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top