Παίρνει επίδομα αναπηρίας επειδή είναι... χεβιμεταλάς!

Γνωρίστε αυτόν τον απίστευτο τύπο

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας 42χρονος Σουηδός απέδειξε ότι είναι εθισμένος στη χέβι μέταλ μουσική και για το λόγο αυτό δικαιούται οικονομική βοήθεια από το κράτος.


Ο λόγος για τον Roger Tullgren, ο οποίος δηλώνει ανίκανος να παραμείνει σε οποιαδήποτε εργασία λόγω του εθισμού του στο χέβι μέταλ και τις συναυλίες.

Ο 42χρονος Σουηδός τονίζει ότι προσπαθεί εδώ και δέκα χρόνια να απαλλαχθεί από τον εθισμό του που τον «αναγκάζει» να παρακολουθεί περισσότερες από 300 συναυλίες το χρόνο καθιστώντας τον ανίκανο να εργαστεί κανονικά σε μία δουλειά.


Ο 42χρονος Σουηδός ανέφερε ότι έχει επισκεφθεί ήδη 3 ψυχολόγους για να βεβαιώσουν τον εθισμό του στη χέβι μέταλ μουσική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Local”, ο Tullgren εργάζεται part-time αυτή την περίοδο, πλένοντας πιάτα σε εστιατόριο του Hässleholm, όπου λαμβάνει πλέον και αναπηρικές παροχές.


Εχει έρθει μάλιστα σε συμφωνία με το αφεντικό του, ο οποίος του επιτρέπει να ακούει Slayer στο «τέρμα» την ώρα που πλένει πιάτα.


“Υπέγραψα μια βεβαίωση που λέει: “Ο Ρότζερ αισθάνεται αναγκασμένος να επιδεικνύει το χέβι μέταλ στυλ του. Αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου έχει ανάγκη από επιπλέον οικονομική βοήθεια”. Έτσι, τώρα μπορώ να εμφανιστώ σε μια συνέντευξη για δουλειά φορώντας τα κανονικά ρούχα μου και απλά να δώσω στους εργοδότες αυτό το χαρτί”, είπε ο Tullgren.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εθίστηκε στη μουσική μέταλ όταν ήταν μικρό παιδί και ο αδερφός του τού έβαλε να ακούσει για πρώτη φορά Black Sabbath.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top