Συγκλονιστικό βίντεο: Γέννηση δελφινιού on camera!

Δείτε πως ήρθε στη ζωή ένα από τα πιο αξιαγάπητα θηλαστικά

​Αν αυτό το βίντεο δεν επιβεβαιώνει το μεγαλείο της φύσης... τότε τι να π��ύμε! Από τα πιο αγαπητά και φιλικά με τον άνθρωπο θηλαστικά του θαλάσσιου κόσμου, τα δελφίνια, ξεχωρίζουν για την υψηλή νοημοσύνη τους, καθώς έχουν συμπεριφορά παρόμοια με την ανθρώπινη, ιδίως στην επικοινωνία. Πλήθος ερευνών επιβεβαιώνουν ότι τα ανατομικά στοιχεία του εγκεφάλου των δελφινιών έχουν πολλά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ανώτερη νοημοσύνη.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που βλέπετε, ένα νεογέννητο θηλυκό δελφίνι έρχεται στη ζωή, με την υπομονή της μητέρας του, κάνει την πρώτη του υποβρύχια βόλτα στο πλευρό της μαμάς του και όλα αυτά καταγράφονται από υποβρύχια κάμερα!
Η γέννηση έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου στο θαλάσσιο πάρκο Dolphin Quest στη Χαβάη, το οποίο βρίσκεται στο χωριό Hilton Waikoloa.
Είναι το πρώτο μωρό που γεννά η 12χρονη Keo, ενώ οι εκπαιδευτές του Dolphin Quest ήταν μέσα στο νερό κατά τη διάρκεια της γέννησης για να βοηθήσουν τη νέα μαμά! Η Keo άρχισε να θηλάζει το μωρό μέσα σε τέσσερις ώρες από τη γέννηση, η οποία κράτησε περίπου μία ώρα.
Οι πρώτες 30 ημέρες της ζωής ενός νεογέννητου δελφινιού είναι οι πιο κρίσιμες, γι'αυτό και οι εκπαιδευτές του Dolphin Quest είναι σε "επιφυλακή" όλο το 24ωρο, για να διασφαλίσουν ότι τόσο το ζευγάρι όσο και το νεογέννητο τρέφονται καλά και είναι ενυδατωμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​το νέο μωρό θα ενταχθεί στο ίδιο περιβάλλον με τα υπόλοιπα εννέα δελφίνια στο Dolphin Quest, ενώ με το πέρας των 30 ημερών, οι εκπαιδευτές θα επιλέξουν ένα όνομα για το θηλυκό δελφινάκι!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top