Χρηστίδου: «Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια» - Η απάντηση στον Λιάγκα

Η θέση της για τα νούμερα τηλεθέασης, μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή

Στο «Χαμογέλα Και Πάλι» προβλήθηκε ένα συγκεντρωτικό βίντεο με όσα συνέβησαν στις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης την εβδομάδα που πέρασε.

Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν στο σχετικό απόσπασμα, ήταν και οι ατάκες του Γιώργου Λιάγκα για την τηλεθέαση.

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Τόσα χρόνια παίρνει τηλέφωνο όσους κάνει κριτική;»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του παρουσιαστή, συμφώνησε ότι στόχος κάθε εκπομπής είναι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο έθεσε μία σημαντική παράμετρο που ειναι τα προσωπικά όρια του καθενός και πώς πρέπει να μην ξεπερνιούνται.

Χρηστίδου για Αλεξάνδρου: «Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα για τα νούμερα τηλεθέασης

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα για τα νούμερα τηλεθέασης

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι ο κόσμος. Αυτό έχει έναν σεβασμό. Το ότι ακολουθεί κάθε εκπομπή, αυτό που ο κόσμος την καθοδηγεί να ακολουθήσει είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Πέρα από αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να φέρουμε νούμερα γιατί αυτό είναι το κριτήριο», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από εκεί και πέρα είναι και ένας οδηγός για εμάς για να δούμε και ο κόσμος τι θέλει να δει από εμάς. Παίρνουμε κάθε φορά αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής και λέμε: Αυτό άρεσε στον κόσμο, αυτό δεν άρεσε, αυτό μας καθοδηγεί. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό είναι ένα εργαλείο», διευκρίνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.  

«Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ότι η διαχείριση είναι πολύ σημαντική για το πώς θα διαχειριστείς έναν τέτοιο καλεσμένο, αλλά και να μην περάσεις τα δικά σου όρια. Όλοι έχουμε έναν αξιακό φραγμό και ο καθένας έχει διαφορετικά όρια», κατέληξε η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top