GNTM 2018: "Aντιμέτωπες" η Ιωαννίδου - Αμανατίδου

Τι είπαν οι δύο παίκτριες;

Τα μαθήματα είναι εντατικά, μιας και πλέον έχουν μείνει οι 8 καλύτερες. Έτσι, τα κορίτσια του GNTM πήραν μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού από τον ηθοποιό Χρήστο Γιακουμή και την ηθοποιό – σκηνοθέτη – acting coach, Έφη Μεράβογλου, που θα τις βοηθήσουν να μπαίνουν καλύτερα μέσα στο ρόλο που έχουν να κάνουν σε κάθε φωτογράφηση.

Μετά από αίτημα των δασκάλων έπρεπε η μια να καθίσει απέναντι από την άλλη και να σχολιάσουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους. Κι αυτό όταν έπρεπε να το κάνουν η Άννα Αμανατίδου και η Εύη Ιωαννίδου δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο.

GNTM 2018: Η Έλντα μιμείται την Εύη - Η Εύη "ξίνισε"

Η αμηχανία ανάμεσά τους ήταν τόση, που στο τέλος η coach τις προέτρεψε να κάνουν μια αγκαλιά.

«Ένιωθα ότι είναι πάρα πολύ αμήχανη. Άβολα που βρισκόταν σε αυτή τη θέση απέναντι μου. Δεν της άρεσε καθόλου αυτό. Στο τέλος η αγκαλιά επίσης δεν της άρεσε, ούτε εμένα μου άρεσε. Οπότε ήταν πολύ άβολη στιγμή, αλλά εγώ δεν το έδειχνα τόσο», είπε η Εύη Ιωαννίδου.

Εύη του GNTM: «Δε θέλω σχέσεις με καμία. Μου φαίνονται όλες fake»

Με τη σειρά της η Άννα Αμανατίδου σχολίασε στην κάμερα: «Ήμουν αδιάφορη. Ούτε με καλή διάθεση. Ούτε ξινή. Απλά δεν θα κάτσω να προσποιηθώ κιόλας, όπως έκανε η Εύη που μου χαμογελούσε. Σαν να ήταν ειρωνική, σαν να προσποιήθηκε για άλλη μια φορά δηλαδή. Το κλασικό διπρόσωπο άτομο. Δεν μου κάνει εντύπωση. Αλλά όχι να μου γελάει κιόλας ενώ ξέρουμε ότι δεν συμπαθιόμαστε. Δείξ’ το εκείνη τη στιγμή ντόμπρα ότι δεν με συμπαθείς. Κι αυτό έκανα κιόλας. Δεν ήθελα καθόλου να γελάσω και δεν μου βγήκε».

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του GNTM 2018

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top