Backstage: Αυτά είναι τα τρικ για να δείχνεις πάντα στυλάτη!

Μόδα, ομορφιά και lifestyle σε μία εκπομπή!

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου μας ταξιδεύουν, κάθε Παρασκευή στις 23:00, από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

Εμπνεόμαστε από τα οutfits των celebrities, προτείνουμε χρήσιμα beauty hacks και fashion tips και βλέπουμε μαζί όλα τα τελευταία νέα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας showbiz.

Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε εικόνες από τον αρραβώνα της Paris Hilton αλλά και τον εντυπωσιακό γάμο της Μαρίας Μενούνος στην κατάμεστη Time Square της Νέας Υόρκης.

Επίσης, ταξιδεύουμε στην Αγγλία και στην πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση των πριγκιπικών ζευγαριών, ενώ σας έχουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για το brand και το κόστος της τσάντας που κρατούσε η Meghan Markle.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τις Χρυσές Σφαίρες 2018 αλλά και τη δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια για την Alison Brie.

Όπως κάθε εβδομάδα, σας έχουμε tips μακιγιάζ και styling, ώστε να βγαίνετε πάντα κομψές και όμορφες.

Για να τα δείτε όλα αυτά, πάρτε μία γεύση από το απόσπασμα και παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top