ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR.GR από την πρώτη sold out συναυλία του Γ. Χαρούλη

Στην σκηνή ανέβηκε και ο θρύλος της ροκ, Έρικ Μπάρτον

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR.GR από την πρώτη sold out συναυλία του Γ. Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουνίου, ανηφόρησε στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να συναντήσει για ακόμα μια φορά το κοινό του.

xa2.jpg

Πλήθος κόσμου τον περίμενε για να απολαύσει τα τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Χίλια καλώς εσμίξαμε» και όχι μόνο.

xa3.jpg

Βέβαια, ο Γιάννης Χαρούλης επεφύλαξε και μια έκπληξη στους θαυμαστές του, αφού στην σκηνή ανέβηκε ο θρύλος της ροκ, Έρικ Μπάρτον και ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες.

xa4.jpg

Αρκούσαν λίγα λεπτά ώστε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Πρόκειται για έναν ζωντανό θρύλο ο οποίος έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στη μ��υσική, με μία τεράστια καλλιτεχνική πορεία.

xa5.jpg

Ο ερμηνευτής θα ανέβει και πάλι στην σκηνή σήμερα 9 και αύριο 10 Ιουνίου. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι τρεις συναυλίες είναι sold out και μάλιστα τα έσοδα της τρίτης συναυλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Στέγη Θηλεών Π. Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος», στο Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ατόμων με αναπηρίες «Τυρταίος» και στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα».

xa6.jpg

Μαζί με το Γιάννη Χαρούλη οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

xa7.jpg

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το star.gr, o Θάνος Λαϊνας!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top