O Ίθαν Χοκ στην Αθήνα- Σήμερα η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Σινέ Θησείο!

Μαζί του η Ζιλί Ντελπί και ο σκηνοθέτης του «Before Midnight»

​Στο ιστορικό θερινό σινεμά της Αθήνας, στο καλύτερο σινεμά του κόσμου σύμφωνα με έρευνα του CNN, στο Σινέ «Θησείο», θα προβληθεί απόψε η πολυσυζητημένη ταινία «Before Midnight» (Πριν από τα Μεσάνυχτα) στις 8.30 μ.μ, παρουσία των πρωταγωνιστών, Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί.
Μαζί με τους διάσημους ηθοποιούς την πρεμιέρα θα παρακολουθήσουν στην Αθήνα ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ μαζί με τους ηθοποιούς Αριάν Λαμπέντ, Ξένια Καλογεροπούλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, που εμφανίζονται στο πλευρό τους, όπως και οι Ελληνες σκηνοθέτες Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη και Πάνος Κορώνης.
Η τρίτη κατά σειρά ταινία, περιγράφει τις περιπέτειες ενός ζευγαριού από τη Βιέννη «Before Sunrise», στο Παρίσι «Before Sunset» και τώρα στο «Before Midnight», στην Καρδαμύλη της Μάνης. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και οι δύο πρωταγωνιστές του, η Ζιλί Ντελπί και ο Ίθαν Χοκ, ενώ το εκπληκτικό τραγούδι «Για ένα τανγκό» της Χαρούλας Αλεξίου συνοδεύει το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.
Η πρεμιέρα της ταινίας ανοίγει παράλληλα το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival) και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, ενώ βασικός συνεργάτης είναι το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.
Να σημειώσουμε πως το θερινό σινεμά Θησείον στην οδό Αποστόλου Παύλου, θεωρείται η παλαιότερη εν λειτουργία αυτόνομη θερινή αίθουσα στη χώρα και αποτελεί σταθερό καλοκαιρινό σταθμό των Αθηναίων.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top