Ο Γιάννης Βούρος είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Σωτ.Χατζάκη μ'ένα πανό-ΔΕΙΤΕ

​Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος, είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάραας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΙΘΠΑ αρμόδιου για θέματα Πολιτισμού κ. Κώ��τα Τζαβάρα νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας ορίζεται ο θεατρολόγος και ηθοποιός κ. Γιάννης Βούρος».
Ο ίδιος ο Γιάννης Βούρος σε επίσημη ανακοίνωση του δήλωσε: « Τα περί ευθύνης και τιμής είναι αυτονόητα. Το ΚΘΒΕ μπορεί να υπογραμμίσει και να συνεχίσει να ενισχύει τη θέση του όχι μόνο στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας και της Βαλκανικής χερσονήσου αλλά και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο.
Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα όταν θα έχει παραχθεί πολιτιστικό προϊόν ικανό να κριθεί και να αξιολογηθεί. Έτσι κι αλλιώς στο χώρο του Θεάτρου τα πάντα κρίνονται σαν ένα εκ των υστέρων αποτέλεσμα και όχι σαν ένα εκ των προτέρων γεγονός».
Συνάμα, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, οι εργαζόμενοι του ΚΘΒΕ ευχαρίστησαν μ’ένα πανό τον προκάτοχο του, που γράφει:
«Σωτήρη Χατζάκη σε ευχαριστούμε για όσα έκανες».
pano-xatzakis-.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top