Οι Rolling Stones θα παίξουν ξανά στο Hide Park μετά από 44 χρόνια

Ανακοίνωσαν μίνι περιοδεία

Οι Rolling Stones θα παίξουν ξανά στο Hide Park μετά από 44 χρόνια

​Οι θρύλοι της rock n roll, Rolling Stones, ανακοίνωσαν χθες την πολυαναμενόμενη μίνι περιοδεία τους σε εννέα πόλεις της Βόρειας Αμερικής, πριν από την μεγάλη ανοιχτή συναυλία τους στο Hide Park του Λονδίνου, την πρώτη μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες.

To θρυλικό συγκρότημα, το οποίο έγινε 50 ετών το 2012 στο διεθνές μουσικό στερέωμα, ανακοίνωσε ότι η περιοδεία που τιτλοφορείται «50 και συνεχίζουμε», θα έχει πρώτο σταθμό το Λος Άντζελες,.

Στις αρχές Μαΐου, το συγκρότημα θα εμφανιστεί σε Καλιφόρνια και Νεβάδα, στη συνέχεια στο Τορόντο του Καναδά, και τέλος σε Σικάγο, Βοστόνη και Φιλαδέλφεια.

«Δώσαμε μερικές συναυλίες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη την περασμένη χρονιά και άρεσαν τόσο πολύ που είπαμε ας προσθέσουμε και άλλες ημερομηνίες », δήλωσε ο Mick Jagger στην ιστοσελίδα.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης ότι θα παίξει στο Hide Park, στις 6 Ιουλίου, μετά από σχεδόν 44 χρόνια. «Το Hide Park μας φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο μέρος να παίξουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι», είπε ο ηγέτης του γκρουπ, Mick Jagger.

Εικόνες από τη θρυλική συναυλία στο Hyde Park

rolling hyde.jpg

rolling hyde 2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top