Το «Σουέλ» της Ιωάννας Καρυστιάνη ανεβαίνει στη σκηνή με την Ελένη Καστάνη

Από 14 Ιανουαρίου 2013 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Το «Σουέλ» της Ιωάννας Καρυστιάνη ανεβαίνει στη σκηνή με την Ελένη Καστάνη

​Το έργο «Σουέλ» από το ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Παληγιαννόπουλου θα μπορείτε να απολαύσετε από τις 14 Ιανουαρίου 2013 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με την Ελένη Καστάνη.

Σουέλ στη ναυτική γλώσσα είναι το βουβό κύμα του ωκεανού. Ο ίδιος ρυθμός κινεί και το εσωτερικό ταξίδι των ηρώων της ιστορίας. Του καπετάνιου Αυγουστή που κυβερνάει το φορτηγό ATHOS και αρνείται να βγει στη σύνταξη γιατί η θάλασσα δεν τον επιστρέφει, δεν έχει θέληση για στεριά, το σουέλ του ‘βαλε μπελά στο μυαλό.

Σουέλ της προσμονής, της πίστης, της λησμονιάς και για τη γυναίκα της Ελευσίνας την Λίτσα Τσίχλη επί 40 χρόνια κομμώτρια που διοικούσε 200 κεφάλια και επί 40 χρόνια κρυφή αγαπημένη του Μήτσου Αυγουστή.

Το «Σουέλ» της Ιωάννας Καρυστιάνη αγαπήθηκε από πολλούς αναγνώστες. Έχει κάνει πάνω από 30 εκδόσεις, τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος και μεταφράστηκε σε αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Τον Ιανουάριο του 2013, η Λίτσα Τσίχλη, ποιος τη χάρη της, από την Ελευσίνα πάει στο Θέατρο Τέχνης. Ακουμπά το πάθος, την τόλμη, την περηφάνια της στην Ελένη Καστάνη, την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Κωνσταντίνο Ζαμάνη και τον Χρήστο Παληγιαννόπουλο που αναπλάθουν για μας, τις ημέρες και τις νύχτες μιας ζωής που κύλησε στην αποβάθρα της αναμονής.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Χρήστος Παληγιαννόπουλος
Σκηνικά – κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Με την Ελένη Καστάνη
Συμμετέχει ο Ηλίας Αδάμ

Πληροφορίες

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Φρυνίχου 14, Πλάκα
Από 14 Ιανουαρίου 2013
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15. Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλλειμα
Τηλ.210 3222464-3236732 (ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ: Δευτέρα- Κυριακή 10.00- 13.00 17.00- 22.00
Τιμές εισιτηρίων Κανονικό: 15€, Φοιτητικό- Ομάδες- Νεανικό κάτω των 25 ετών: 10 €

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top