Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη «Συνέντευξη» του Γιώργου Κιμούλη στη Δήμητρα Ματσούκα

Δείτε ποιοί επώνυμοι παρακολούθησαν την παράσταση

Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη  «Συνέντευξη» του Γιώργου Κιμούλη στη Δήμητρα Ματσούκα

Την πρεμιέρα της έκανε η παράσταση «Συνέντευξη» με το Γιώργο Κιμούλη και τη Δήμητρα Ματσούκα, ενώ πολλοί γνωστοί ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσα τους οι Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Γιάννης Βόγλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κ.ά.

Η παράσταση εκτυλίσσεται μ'ένα δημοσιογράφο, πολεμικό ανταποκριτή και πολιτικό αναλυτή, που απαξιωμένος ακόμη και από την ίδια του την εφημερίδα, εχθρό της δημοσιογραφικής γραφής, που αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη ή διαστρεβλώνει την αλήθεια, να βρίσκεται ξεπερασμένος απ το συρμό του δημόσιου λόγου και ν' αναγκάζεται απ' τον αρχισυντάκτη του να πάρει μία συνέντευξη από μία σταρ της τηλεόρασης, μια ηθοποιό επιτυχημένης σειράς, καθιερωμένης σχεδόν αστραπιαία.

Η τυχαία συνάντηση των δύο ανθρώπων φέρνει αντιμέτωπους δυο κόσμους με διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετική αισθητική, διαφορετικούς αξιακούς κώδικες, διαφορετικές γενιές. Το τότε και τ�� τώρα. Θα μείνουν πάντα παράλληλοι οι δρόμοι τους, ή υπάρχει πιθανότητα συνεννόησης και σύγκλισης πορειών; Μήπως η προσπάθεια προσέγγισης είναι αναίτια και η μοναδική σύνδεση που αξίζει να υπάρχει μεταξύ τους, είναι μία διαρκής σύγκρουση;

Μετάφραση – διασκευή: Άκης Δήμου & Γιώργος Κιμούλης

Σκηνικά – κοστούμια: Γιάννη Μετζικώφ

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Πληροφορίες
Θέατρο Αθηνών
Βουκουρεστίου 10, Κέντρο
Τηλ.: 2103312343
Παραστάσεις:
Απόγ: Τετ. 7 μ.μ., Σάβ. 6 μ.μ. Βραδ: Πέμ-Κυρ. 9 μ.μ.
Εισ.: € 20, 16, λαϊκή: € 16, φοιτ.: € 14. Κάθε Σάβ. € 20.
Κάθε Πέμ. άνεργοι, άνω των 65 ετών και νέοι μέχρι 26 ετών: € 14.

Διάρκεια: 100΄

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top