Στεφανί Καπετανίδη: Η ηλικία, οι σειρές και η «καταστροφική» σχέση

Το βιογραφικό της ηθοποιού από τη Μάγισσα με την ελληνογαλλική καταγωγή

Τη γλυκιά ηθοποιός με την ευγενική φυσιογνωμία και τη γαλλική προφορά, Στεφανί Καπετανίδη, την απολαμβάνουμε φέτος στον ρόλο της «Αναστασίας» στη σειρά Η Μάγισσα, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση. 

«Από το 2008 απείχα. Πριν τη “Μάγισσα” έκανα Μανούσο Μανουσάκη, με πήρε στην ΕΡΤ στις “Κρίσιμες Στιγμές” και πέρυσι στο “Κόκκινο Ποτάμι”. Δεν αποσύρθηκα από την ηθοποιία, αλλά από την τηλεόραση. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτά που μου έδιναν και είπα O.K. ας πάμε προς αυτό που μας δίνει χαρά και ήταν ο κινηματογράφος. Ήθελα να εστιάσω εκεί λίγο», ανέφερε η Στεφανί Καπετανίδη σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night show”.

Όσα δεν ξέρουμε για τη Στεφανί Καπετανίδη

  • Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1978 στην Αθήνα
  • Είναι 45 ετών
  • Ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της Γαλλίδα
  • 'Οταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει βιβλιοθηκάριος 
  • Είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιου Ντελακρουά
  • Διδάσκει γαλλικά
  • Έμεινε για 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη λόγω… έρωτα
  • Έζησε ως αγρότισσα σε μια φάρμα με τον πρώην σύντροφό της 

Στεφανί Καπετανίδη: Ο έρωτας με Θεσσαλονικιό και η ζωή σε μια φάρμα στη Χαλκιδική

Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τη Στεφανί Καπετανίδη, αφού για χάρη του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και έζησε για 10 χρόνια εκεί. Μάλιστα, έζησε και ως αγρότισσα σε μια φάρμα στη Χαλκιδική.

«Ερωτεύτηκα, έφυγα από την Αθήνα και πήγα στη Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια. Έζησα ένα "καταστροφικό" πάθος, δεν άντεξα και γύρισα πίσω», είπε αρχικά.

«Ζούσα σε μία φάρμα στη Χαλκιδική. Είχαμε κότες, σκυλιά, γατιά, έγινα αγρότισσα. Το αποφασίσαμε με τον πρώην σύντροφό μου λόγω της κρίσης και είπαμε ότι θέλουμε μια διαφορετική ζωή, εναλλακτική. Είχε και μαγικές στιγμές, όπως όταν ξυπνούσα το πρωί, έπινα τον καφέ μου και έβλεπα τον Όλυμπο», συνέχισε στη συνέντευξή της η Στεφανί Καπετανίδη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η φύση είναι ευτυχία, όντως. Όμως, πρέπει να είσαι και με τη σωστή παρέα. Είναι δύσκολη, σκληρή ζωή

Σχετικά με το εάν σκεφτόταν ότι ήταν λάθος που βρέθηκε μακριά από το κέντρο των καλλιτεχνικών εξελίξεων, είπε: «Με έπιανε μοναξιά. Ένιωθα ότι είμαι εκτός του χώρου μου. Έκανα, όμως, ταινίες στην Ιταλία και τη Γερμανία. Παίζω σε μία ιταλική σειρά τώρα που λέγεται “Kostas” βασισμένη σε βιβλίο του Πέτρου Μάρκαρη».

Τέλος, περιγράφοντας τον ρόλο της  στη Μάγισσα, η Στεφανί Καπετανίδη είπε πως γνωριζόταν με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο για πολλά χρόνια.

«Είχε κλείσει άλλα πράγματα, έκλεισα την ιταλική σειρά, θέατρο. Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο για να πάω να υπογράψω. Ερωτεύτηκα πολύ το σενάριο. Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος. Την αγαπάω την “Αναστασία” μου, έχει καλή καρδιά, ορθή σκέψη και θέλει να είναι δίκαιη. Δίνει σημασία στο τι είναι δίκαιο», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Τη Στεφανί Καπετανίδη την έχουμε δει στο παρελθόν σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως: Λούφα Και Παραλλαγή (2006), Γιούγκερμαν (2007), Φίλα Τον Βάτραχό Σου (2007) και Άγρια Παιδιά (2008). 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top