Βιβή Μαστραλέξη: «Γέννησα το παιδί μου νεκρό»

H τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

Βιβή Μαστραλέξη

Η Βιβή Μαστραλέξη, η τραγουδίστρια που είχε κάνει επιτυχία με το τραγούδι «Είσαι νινί ακόμα», μίλησε για τη συγκλονιστική στιγμή που βίωσε όταν γέννησε νεκρό το παιδί που κυοφορούσε, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της από καρκίνο.

«Έχασα τον πατέρα μου το καλοκαίρι του 2021 από καρκίνο των πνευμόνων. Όλα έγιναν μέσα σε έξι μήνες. Ήρθαν τα πάνω κάτω. Μεγάλη απώλεια. Έπρεπε ταυτόχρονα να στηρίξω και τη μητέρα μας με τα δίδυμα αδέλφια μου, τον Γιώργο και τον Θανάση. Μαζεύαμε τα κομμάτια μας. Ποια οικογένεια δεν έχει ζήσει αυτή την κατάσταση και την αρρώστια αυτή στις μέρες μας;» εξομολογήθηκε αρχικά η Βιβή Μαστραλέξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «ΟΝ time» και πρόσθεσε:  

«Όλα τα χρόνια ο πατέρας μου ήξερε την αγάπη που του είχα, τα ήξερε όλα για μένα. Η καρδιά μου ήταν γεμάτη. Είχα κάνει τα πάντα γι’ αυτόν».

Στη συνέχεια, η Βιβή Μαστραλέξη αποκάλυψε: «Όταν ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο, εκείνη την περίοδο εγώ είχα μια σχέση έξι χρόνων. Είχα καθυστέρηση, έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Μαζί με τη στενοχώρια ήρθε και η χαρά. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Ήταν η απόλυτη θλίψη και παράλληλα η απόλυτη χαρά. Όλα κυλούσαν καλά με την εγκυμοσύνη. Κάποια στιγμή ο γιατρός είδε στις τελικές εξετάσεις ότι έπρεπε να διακόψουμε την κύηση, γιατί θα σταματούσε η καρδούλα του. Πήγαμε σε πολλούς και μας το επιβεβαίωσαν. Ήμουν πέντε μηνών, ήταν αγόρι, μου το πήραν, με κανονική γέννα, νεκρό.

Είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου και του γιατρού μου. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία. Δεν πίστευα ότι μου συνέβαινε αυτό. Δεν ήξερα τι μου γίνεται. Κοιτούσα μόνο τον ουρανό και έπαιρνα δύναμη από τον Θεό. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τις μαίες του μαιευτηρίου, γιατί μου έδωσαν τεράστια δύναμη, διότι μου λέγανε: «Βιβή μας, εδώ στο μαιευτήριο είναι τακτικό φαινόμενο τα μωράκια να μη φτάνουν όλα στις γέννες». Ήμουν σε σοκ. Είχα γεννήσει και το παιδί μου ήταν νεκρό. Δεν περιγράφεται αυτό. Είναι πολύ λίγες οι λέξεις. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι με ένα μαγικό τρόπο ο Θεός με βοήθησε να αντιμετωπίσω και αυτό που μου συνέβη με το μωρό αλλά και την απώλεια του πατέρα μου Μανώλη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top