Δήμητρα Αιγινίτη: «o χωρισμός ήταν βίαιος. Πέρασα δύσκολα»

Τι θα έκανε αν είχε παιδί; Είναι έτοιμη για νέα σχέση;

Δήμητρα Αιγινίτη: «o χωρισμός ήταν βίαιος. Πέρασα δύσκολα»

«Ήταν ένας ψυχολογικά βίαιος χωρισμός» λέει η Δήμητρα Αιγινίτη τέσσερις μήνες μετά το φινάλε του γάμου της με τον Αντώνη Σρόιτερ. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως συνυπάρχουν αρμονικά μαζί στην εφημερίδα που εργάζονται, ενώ τονίζει πως δεν ξέρει τι θα γινόταν αν είχαν αποκτήσει παιδί, αλλά και ότι δεν είναι έτοιμη για μια νέα σχέση.

Μιλώντας στο περιοδικό «Ok!» για το οποίο και φωτογραφήθηκε, η 32χρονη επισημαίνει πως δεν παντρεύτηκε για να χωρίσει και προσθέτει πως το «για πάντα» είναι σχετικό και θέλει τρομακτική προσπάθεια και από τους δύο.

«Πέρασα δύσκολα. Φαντάζομαι το ίδιος και ο Αντώνης. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει δεν είναι εύκολο για κανέναν - ειδικά όπως έγινε με εμάς. Έγινε απότομα, βίαια ψυχολογικά», εξομολογείται η Δήμητρα, συμπληρώνοντας πως τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τον γάμο, υπήρξε ασυμφωνία χαρακτήρων και το πάλεψαν τρεισήμισι μήνες.

Η Δήμητρα αρνείται πως ο γάμος σκότωσε τον έρωτα στην περίπτωσή τους, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Αντώνης Σρόιτερ δεν μεσολάβησε ώστε να βρει δουλειά στον Alpha. Κι αν από το κανάλι εκείνη έφυγε, εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον πρώην σύζυγό της, καθώς είναι ο αρχισυντάκτης της στην εφημερίδα.

Τονίζοντας πως δεν είναι έτοιμη για μια νέα σχέση, η 32χρονη μελαχρινή διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ηλία Βρεττό και προσθέτει: «κάθε εβδομάδα θα μου χρεώνουν κι άλλον. Και στους επόμενους μήνες θα μετράμε 625 γκόμενους. Όταν αποφασίσω να κάνω μια νέα σοβαρή σχέση δεν θα το μάθει κανείς, γιατί θα την προστατεύσω ως κόρην οφθαλμού».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Σρόιτερ να έχει σχέση; «Δεν ξέρω αν ισχύουν. Αν όντως ισχύουν, ο καθένας έπειτα από έναν χωρισμό δικαιούται να τραβήξει τον δρόμο του και να κάνει τις επιλογές του», απαντά η Δήμητρα.

Όπως λέει η ίδια, τα διαδικαστικά του διαζυγίου έχουν προχωρήσει από τους δικηγόρους τους, ενώ αν είχαν αποκτήσει παιδί δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. «Επειδή δεν έχω γίνει μητέρα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Σε αυτή την περίπτωση είναι πάνω από όλα το παιδί. Και το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Ούτε εκείνος ξέρω πως θα αντιδρούσε», αναφέρει.

Αν και λέει πως δεν είναι άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων, ανακοίνωσε το χωρισμό μέσω Facebook. Τι λέει γι’ αυτό; «Δεν έγινε λόγω παρορμητισμού ή επιπολαιότητας, αλλά για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ήταν απολύτως συνειδητό. Το έκανα αρκετό καιρό μετά την μετακόμισή μου και τον λόγο τον ξέρει μόνο ο Αντώνης κι εγώ».

«Αν μπορούσα να συγχωρήσω με τόση ευκολία θα ήμουν ο Δαλάι Λάμα», συνεχίζει η 32χρονη και επισημαίνει πως δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιήσει τους λόγους του χωρισμού, προσθέτοντας πως η ίδια αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για το τέλος του γάμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top