Χριστίνα Αλούπη: Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο

Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Μία ανάρτηση της Χριστίνας Αλούπη, το βράδυ της Δευτέρας (12/10), ανησύχησε τους followers της όταν τους ενημέρωσε ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Χριστίνα Αλούπη: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Η παρουσιάστρια πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς της συνέβη.
Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης, έκανε ακόμα ένα post ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στην απόφαση να κάνει μία επέμβαση.

Η Χριστίνα Αλούπη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της εμφάνισε ομφαλοκήλη και έπρεπε να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μιας και στην αρχή δεν της είχε δώσει σημασία.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον.Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου», έγραψε η Χριστίνα Αλούπη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου❣️💋 Just had surgery to fix my umbilical hernia caused by my second pregnancy. All is well and I’ll be returning home soon! Love you all, thank you for your kind messages and get well wishes❣️💋 #hospital #surgery #doinggood

A post shared by Christina👑Aloupi (@aloupichristina) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top