Μαρία Λουίζα Βούρου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, Ιάσονα!

Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την ημέρα που η  Μαρία Λουίζα Βούρου και ο σύζυγός της, Γιάννης Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Από τότε που ο μικρός Ιάσονας ήρθε στη ζωή τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Σήμερα ο γιος τους έχει γενέθλια και η διάσημη μαμά αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα την αγαπημένη σειρά των παιδιών τον Paw Patrol.

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ζευγαριού το πάρτι έγινε χθες και βέβαια η Μαρία Λουίζα Βούρου ανέβασε κάποια στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά στο Instagram.

«To παιδάκι μου έχει γενέθλια και αποφασίσαμε να του κάνουμε μια μικρή έκπληξη με τα αγαπημένα του Paw Patrol σε πολύ κλειστό οικογενειακό περιβάλλον. Οι καιροί είναι δύσκολοι απαιτούν προσοχή αλλά δε θα μπορούσαμε να στερήσουμε μια μικρή γιορτή στον Ι ασονάκο μας!Χρόνια πολλά γιε μου, να λάμπεις πάντα και να χαιρόμαστε κάθε λεπτό και στιγμή μαζί σου γιατί είναι μοναδικά!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία τη βλέπουμε μαζί με τους άνδρες της ζωής της να σβήνουν το κεράκι της εντυπωσιακής τούρτας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αύριο το παιδάκι μου έχει γενέθλια και σήμερα αποφάσισαμε να του κάνουμε μια μικρή έκπληξη με τα αγαπημένα του Paw Patrol σε πολύ κλειστό οικογενειακό περιβάλλον . Οι καιροί είναι δύσκολοι απαιτούν προσοχή αλλά δε θα μπορούσαμε να στερήσουμε μια μικρή γιορτή στον Ιασονάκο μας! Χρόνια πολλά γιε μου, να λάμπεις πάντα και να χαιρόμαστε κάθε λεπτό και στιγμή μαζί σου γιατί είναι μοναδικά! Ευχαριστούμε @tsirou_pastry για τη φανταστική τούρτα και τα γλυκά μας Και @vasilikimikedi για τη διακόσμηση 🎉 #birthdayboy #babyj #28/9/2018#happybirthday #2yearsold #mylife #birthdaycake #pawpatrolcake #happybaby

A post shared by Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top