Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι!

Οι ευχές της τραγουδίστριας στον άνδρα της ζωής της

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γιορτάζουν δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι δέκα χρόνια μαζί και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Αυγούστου του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.

Στικούδη: Αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό του συντρόφου της τη γοήτευσε

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου ... Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια .... σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ αγαπάς και νοιάζεσαι .. Τωρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει ! καλο Σαβκο σε όλους !! 🤶🏻🎅🏼❤️💕💋 @djrico99 🥰😘

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το «παρών» σε μια τόσο σημαντική στιγμή για τη ζωή του ζευγαριού που επισφράγισε τον έρωτά του με τον καλύτερο τρόπο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ευχάριστο γεγονός η Κατερίνα Στικούδη ανέτρεψε στις φωτογραφίες του γάμου της και ανέβασε μία από αυτές στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά στον άνδρα της ζωής της.

«Δεν κατάλαβα ποτέ πως πέρασαν 2 χρόνια… είναι σαν να σε γνώρισα χτες…», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top