Anita Brand:Δείτε πώς είναι το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

«Έχω ακόμα την κοιλίτσα μου και δεν ντρέπομαι»

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου μετά τον ερχομό του γιου του

Ξεχωριστό είναι αυτό το καλοκαίρι για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Anita Brand αφού εδώ και ένα μήνα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Χριστόπουλος - Brand: Διακοπές στη Λευκάδα με τον νεογέννητο μωράκι τους!

Η ευτυχισμένη μανούλα το απόγευμα της Πέμπτης, ανέβασε μια φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό δείχνοντας πως είναι το σώμα της μετά τη γέννα.

 «Οι διακοπές τελείωσαν και συνειδητοποίησα ότι το 99,9% φωτογραφίες που έχω είναι όλα είτε με τον μπέμπη αγκαλιά είτε με το καρότσι που το σπρώχνω. Για να μη σας ζαλίζω με εκείνες τις φωτογραφίες εδώ είναι μια #4weekspostpartum και ναι, έχω την κοιλίτσα μου ακόμα και όχι δεν το ντρέπομαι αλλά εννοείται πως όταν θα συνέλθω από την αϋπνία θα αρχίζω κανονικότατα τη γυμναστική. Τώρα αυτό θα είναι αύριο; Θα είναι σε μία βδομάδα; Θα είναι σε ένα μήνα σε έξι μήνες; Ο Θεός ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Anita Brand.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η διακοπές τελείωσαν και συνειδητοποίησα ότι το 99,9% φωτογραφίες που έχω είναι όλα είτε με τον μπέμπη αγκαλιά είτε με το καρότσι που το σπρώχνω🤱🏼🤗☺️ Για να μη σας ζαλίζω με εκείνες τις φωτογραφίες εδώ είναι μια #4weekspostpartum 🤷🏼‍♀️🙈και ναι, έχω την κοιλίτσα μου ακόμα και όχι δεν το ντρέπομαι αλλά εννοείται πως όταν θα συνέλθω από την αϋπνία 😖😴θα αρχίζω κανονικότατα τη γυμναστική💪🏼💪🏼💪🏼 Τώρα αυτό θα είναι αύριο; Θα είναι σε μία βδομάδα; Θα είναι σε ένα μήνα σε έξι μήνες; Ο Θεός ξέρει😉😉

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top