Ελένη Χατζίδου: Έχει γενέθλια - Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Πόσα κεράκια έσβησε η τραγουδίστρια;

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια, που διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μαζί με τον σύζυγό της και τη μονάκριβη κορούλα τους, έκλεισε τα 40 της έτη.

Η Ελένη Χατζίδου έκανε πρόβα νυφικού!

Ετεοκλής Παύλου: Η σούπερ- τούρτα και το πάρτι έκπληξη!

Σε μία της ανάρτηση, όπου τη βλέπουμε ποζάρει μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και τη μικρούλα τους πλάι σε μία τούρτα, έγραψε:

«Σήμερα γίνομαι 40!!! 40 υπέροχα χρόνια πραγματικά! Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα, να στεναχωρηθώ για τίποτα, δεν έχω απωθημένα, δεν έχω καημούς, μέσα μου έχω μόνο Χαρά κ ευγνωμοσύνη... Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπέμπα ξυπνητή για να της πω μια καληνύχτα! Όχι μόνο την πρόλαβα αλλά ο άντρας μου, ο κουνιαδός μου και η πεθερά μου, μου είχαν ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη γενεθλίων!!! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές! Αντεύχομαι για ακόμη περισσότερα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα γίνομαι 40!!! 40 υπέροχα χρόνια πραγματικά! Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα,να στεναχωρηθώ για τίποτα,δεν έχω απωθημένα,δεν έχω καημούς,μέσα μου έχω μόνο Χαρα κ ευγνωμοσύνη... Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπεμπα Ξυπνητη για να της πω μια καληνύχτα! Όχι μόνο την πρόλαβα αλλά ο άντρας μου ο κουνιαδος μου και η πεθερά μου,μου είχαν ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη γενεθλίων!!! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχες! Αντεύχομαι για ακόμη περισσότερα❤️

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top