Τζένη Μπότση: Η πρώτη της βόλτα με την κόρη της στο Κέντρο

Η μπέμπα την έχει ξετρελάνει

Από άλλη έξοδο της ηθοποιού για ψώνια με την κόρη της

Εδώ και επτά μήνες η Τζένη Μπότση βιώνει τις ομορφότερες μέρες της ζωής της, καθώς στις 18 Νοεμβρίου του 2019 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά.

Τζένη Μπότση: Η πρώτη έξοδος με τη σχεδόν επτά μηνών κόρη της

Τζένη Μπότση-Αλέξανδρος Μιχαλάς κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο/ φωτογραφία NDP

Όπως είναι φυσικό, η μπέμπα έχει ξετρελάνει τους γονείς της και η τρυφερή μανούλα δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς εκείνη Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, μαμά και κόρη έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό και κάθισαν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι για να απολαύσει τον καφέ της η ηθοποιός.

Η Τζένη Μπότση φωτογράφησε τη μικρούλα καθώς καθόταν στον καναπέ του καφέ και έγραψε στη λεζάντα: «Αυτό που χαίρομαι πιο πολύ απ’ όλα είναι ότι περνάμε καλά μαζί… Mας αρέσουν τα ίδια μέρη και αρχίσαμε να ψωνίζουμε και από τα ίδια μαγαζιά!! Σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα στο Κέντρο… Πήγαμε για καφέ και φαγητό… Παίξαμε και στην επιστροφή μιλούσαμε για το πόσο ωραία παρέα κάνουμε!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό που χαίρομαι πιο πολυ απ´ όλα είναι ότι περνάμε καλά μαζί.... μας αρέσουν τα ίδια μέρη και αρχίσαμε να ψωνίζουμε και από τα ίδια μαγαζιά!!😂😜 Σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα στο κέντρο... ντυθηκαμε και οι δυο από την αγαπημένη μας @favela.gr και πήγαμε στο @ruinsathens για καφέ και φαγητό... Παίξαμε με το @panospaikopoulos και στην επιστροφή μιλούσαμε για το ποσο ωραία παρέα κάνουμε!!! Η χαρα μου δεν περιγράφεται!!

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top