Αλίκη Κατσαβού: Η νέα συνήθεια που απέκτησε με τον γιο της στην πανδημία

Τι δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός στα social media

Μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου τους και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να κυλά όσο πιο δημιουργικά γίνεται ο χρόνος τους. Ο Φοίβος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της και τη μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής της.

Αλίκη Κατσαβού: Ο μικρός Φοίβος μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι!

Εν μέσω καραντίνας, η Αλίκη Κατσαβού βρήκε έναν νέο τρόπο για να απασχολεί τον πρίγκιπά της και να αλλάζει παραστάσεις. Μαμά και γιος έμπαιναν στο αυτοκίνητο, σταμάταγαν όσο πιο κοντά γινόταν σε κάποιο πάρκο και ξεκίναγαν τις συζητήσεις, τα τραγούδια και τα όνειρα για το μέλλον. Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή ηθοποιός με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το ''αρχηγείο'' μας εν καιρώ πανδημίας! Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. Εκεί κάνουμε σχέδια για το μέλλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ -γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά- τρώμε και κάτι. Και έπειτα από ώρα, παίρνουμε τον δρόμο για το γυρισμό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚗 Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το "αρχηγείο" μας εν καιρώ πανδημίας! 🚘 Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. 🌳🌱🌿 Εκεί κάνουμε σχέδια για το μελλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ - γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά - τρώμε και κάτι. 🥪 Και μετά απο ώρα, παίρνουμε το δρόμο για το γυρισμό. . . . #motherhood #motherandson #activities #fun #covid19days #find #newhabbits #optimism #overcoming #grief #overcome #positivemindset #hope #inthecar #car #toddler #socialdistancing #loveistheanswer

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top