Νίκος Χατζηνικολάου: Με τα παιδιά του στην εξοχή

Το «κλικ» ανήκει στην αγαπημένη του σύζυγο,  Κρίστυ Τσολακάκη

Από τη συζήτηση της Δέσποινας Βανδή με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, αν και αυτή την περίοδο με μία τόσο απαιτητική για έναν δημοσιογράφο επικαιρότητα είναι πολύ πιεσμένος, φροντίζει πάντοτε να βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο και να τον περνά μαζί με  τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής του, την οικογένειά του. 

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων, είχε στείλει πολλές φορές το «6» στο 13033 και μαζί με τα τρία παιδιά του και το σκυλάκι τους, έκαναν μικρές βόλτες στο πάρκο και την εξοχή.

Νίκος Χατζηνικολάου: Το «κλικ» με τη σύζυγo, την κόρη του και τον Τσιτσιπά

Τώρα, που έχουμε πλέον, «αφήσει πίσω» το «μήνυμα» για τον περιορισμό των μετακινήσεων, φαίνεται πως τα παιδιά του Νίκου Χατζηνικολάου δε θέλουν πια να βγαίνουν έξω από το σπίτι και δε το κουνάνε από τον καναπέ! 

Ο δημοσιογράφος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τα παιδιά του από τον χθεσινό τους περίπατο, την οποία απαθανάτισε η αγαπημένη του σύζυγος,  Κρίστυ Τσολακάκη.

 

«Στην περίοδο της καραντίνας όλοι τρελαίνονταν για βόλτα! Τώρα όλοι στον… καναπέ! Όλα ανάποδα!! (Φωτό από τη μαμά μας!!)» σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη λεζάντα της φωτογραφίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top