Τανιμανίδης-Μπόμπα: Αυτή είναι η καθημερινή τους γυμναστική

Το ζευγάρι παραμένει fit και σε άψογη φόρμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι πάνω από έναν μήνα, όμως δε σταματούν να γυμνάζονται!

Το γνωστό ζευγάρι ήταν από τους πρώτους celebrities της ελληνικής showbiz που νόσησαν από τον κορωνοϊό, ωστόσο πλέον είναι υγιείς και καθημερινά προπονούνται στο σπίτι! Φοράνε τα αθλητικά τους και κάνουν σωματική άσκηση στο… σαλόνι τους.

Χριστίνα Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν διαγνώστηκα με τον κορωνοϊό»

Ο Σάκης και η Χριστίνα μέσα από τα προσωπικά τους social media, μοιράζονται απλές ασκήσεις για να κάνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται κάποιον εξοπλισμό.

«Η 20λεπτη προπόνηση μου στο σπίτι, χωρίς όργανα. Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο… ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα! Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα. Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης… να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε!» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας σε ένα απλό βίντεο το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί στο σπίτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο...ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα!⁣⁣ 💪 Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα:⁣⁣ ⁣ - 3 σούπερ σετ: 20-30 Κάμψεις και 20-25 Squats⁣⁣ - 3 σούπερ σετ: 30-40 Shoulder taps και 10-15/πόδι Bulgarian squats⁣⁣ - 3 σούπερ σετ: 15-25 Κάμψεις κλειστή "λαβή" και 30-40 Κοιλιακούς⁣⁣ ⁣ Κάνουμε την κάθε 2άδα συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα και μετα 30-45'' διάλειμμα πριν συνεχίσουμε ξανά στην 2άδα. Π.χ. Κάνουμε κάμψεις, αμέσως squat, μετά διάλειμμα. Ξανά κάμψεις και squat, μετά διάλειμμα, κτλ.⁣⁣ Τις επαναλήψεις τις προσαρμόζετε ανάλογα με το επίπεδό σας. Σημασία έχει να νιώσετε πίεση στις τελευταίες επαναλήψεις του κάθε σετ. ⁣⁣ ⁣ Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης...να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε! ⁣⁣ #homegym #mytraining #noexcuses

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως σας υποσχέθηκα δυνατό home workout χωρίς εξοπλισμό για πόδια και κορμό! Ξεκινάμε με ζέσταμα όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο του post. 3 κύκλοι: κάνουμε εναλλάξ επιτόπου τρέξιμο (30sec)και θέση γάτας (30sec). Ανάμεσα στους κύκλους 10 sec διάλειμμα. Έπειτα συνεχίζουμε με 4 κύκλους από τις παρακάτω ασκήσεις με τη σειρά που φαίνεται από το 2ο μέχρι το 8ο βίντεο του post. 💪🏻 Πλαγιά βήματα από θέση καθίσματος με λάστιχο 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Σανίδα με κίνηση δεξιά αριστερά 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Side jumping squats 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Bulgarian split squat 20 sec κάθε πόδι (σύνολο 40 sec) - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Κοιλιακοί 40 sec - Διαλειμα 15 sec 💪🏻 Άρσεις πυέλου ένα ένα πόδι 20 sec το κάθε πόδι (40 σύνολο) Μόλις τελειώσετε και τις 6 ασκήσεις, κάνετε ένα λεπτό διάλειμμα και μπαίνετε στον επόμενο κύκλο μέχρι να συμπληρώσετε 4 κύκλους. Αυτά!!! Enjoy, stay home και stay fit!!! #μενουμεσπιτι #homeworkout #lowerbodyworkout ΥΓ. Αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, μειώστε τις διάρκειες. Ακούστε το σώμα σας και κάντε το καλύτερο για εσάς.

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After workout hydration!!! Μπορεί εγώ και το ψυγείο μου να έχουμε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους σε αυτήν την περίοδο του #μενουμεσπιτι , αλλά τώρα αποφάσισα να αντισταθώ και να πιω μόνο ένα σπιτικό παγωμένο τσάι. 💪🏻 #goodforme ΥΓ. Σήμερα κυκλοφορούν κάποια νέα που δεν ισχύουν. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ για τα υπέροχα μνμτα σας, αλλά κρατήστε τα για το μέλλον. Σας αγαπώ πολύ! 💋

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top