Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ιταλία:«Την πονάω και τη σκέφτομαι κάθε στιγμή»

''Η μισή μου καρδιά είναι στην Ιταλία'', έγραψε η παρουσιάστρια

Δείτε στο βίντεο τι είχε πει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Φλορίντα Πετρουτσέλι να μένει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά δε σταματά να σκέφτεται και φυσικά να αγαπά την Ιταλία.

Φλ. Πετρουτσέλι: Δείτε τη διακόσμηση του δωματίου του μωρού που περιμένει!

Η παρουσιάστρια, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, είναι βαθιά θλιμμένη βλέποντας τον τόπο καταγωγής της να δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!


Εκεί άλλωστε βρίσκεται η οικογένειά της, αλλά και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.Το πρωί της Δευτέρας, η Φλορίντα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ανέβασε μια φωτογραφία από το τελευταίο της ταξίδι στην Ιταλία που είχε κάνει με τον σύζυγο και την κόρη τους και τη συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο: «Italia mia 🇮🇹... Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία .. Εκεί είναι η οικογένεια μου,το σπίτι μου,οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί. Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς.. Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό .. Andrà tutto bene.. Όλα θα πάνε καλά..».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italia mia 🇮🇹... Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία .. Εκεί είναι η οικογένεια μου,το σπίτι μου,οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί. Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς.. Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό .. Andrà tutto bene.. Όλα θα πάνε καλά.. #italiatiamo 🙏

A post shared by Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top