Καθηλώθηκε μετά από τροχαίο ο Μπάμπης Χατζηδάκης

«Δέχτηκα δυνατό χαστούκι από το πουθενά», λέει ο ηθοποιός

Καθηλώθηκε μετά από τροχαίο ο Μπάμπης Χατζηδάκης

Θύμα τροχαίου που τον καθήλωσε στο κρεβάτι και τον οδήγησε δύο φορές στο χειρουργείο έπεσε ο ηθοποιός Μπάμπης Χατζηδάκης, που την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστησε στο σίριαλ του Mega «Κούκλες». «Συνέβη τόσο αναπάντεχα, που νόμισα ότι δέχτηκα στα καλά καθούμενα ένα δυνατό χαστούκι από το πουθενά», εξομολογείται ο ίδιος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο ηθοποιός περιγράφει τις στιγμές που έζησε στις 23 του περασμένου Φλεβάρη, στο Κολωνάκι: «η ώρα ήταν περίπου 2 το μεσημέρι και οδηγούσα τη μηχανή μου με χαμηλή ταχύτητα, περίπου 20 με 30 χιλιόμετρα την ώρα, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Εκείνη την ημέρα η Αθήνα ήταν σχεδόν νεκρή λόγω απεργίας, καθώς υπήρχαν παντού αστυνομικές δυνάμεις. Δεν κυκλοφορούσε σχεδόν κανείς. Μόνο εγώ πάνω στη μηχανή μου κι ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, βρίσκει στο πόδι μου, μου το σπάει, πέφτω με τη μηχανή στα αριστερά και συγκρούομαι μετωπικά με το αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ σε πολλά σημεία του σώματος μου».

Μετά το ατύχημα, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύτ��κε για 20 ημέρες. Τι διέγνωσαν οι γιατροί; «Πολυτραυματίας... Κάκωση στον πνεύμονα, σπασμένα όλα τα πλευρά, η ωμοπλάτη και το δεξί μου πόδι», αναφέρει.

Όπως προσθέτει, το πιο ανησυχητικό από όλα ήταν ο πνεύμονάς του. Αρχικά, χειρουργήθηκε εκεί, ενώ 15 μέρες αργότερα μπήκε ξανά στο χειρουργείο για το σπασμένο του πόδι.

Σήμερα, περίπου δύο μήνες μετά, ο Μπάμπης Χατζηδάκης είναι καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Εδώ και λίγες μέρες σηκώθηκε από το κρεβάτι, κυκλοφορεί με πατερίτσες και πονάει όταν κάνει απότομες κινήσεις.

«Κάνω εισπνοές κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ με βρογχοδιασταλτικά και οξυγόνο ούτως ώστε να επανέλθει πλήρως ο πνεύμονας μου. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε και δεν γνωρίζω ακόμη ούτε τα επακόλουθα αυτής της ιστορίας», καταλήγει ο ηθοποιός, που ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

Tέλος, όπως επισημαίνει, το ατύχημα είχε άσχημο αντίκτυπο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. «Μπορεί του χρόνου να είμαι και εκτός δουλειάς. Τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο που, πρώτα ο θεός, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποκατάστασης μου, είναι πάρα πολύ πιθανό να είμαι εκτός δουλειάς. Δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις ενώ κυκλοφορώ ακόμη με την πατερίτσα», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε ένα απόσπασμα με τον ηθοποιό από τις «Κούκλες»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top