Πετρούνιας - Μιλλούση: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Τα Χριστούγεννα του 2019 αναμένεται να είναι τα ομορφότερα για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχία, αφού πριν από λίγο καιρό, κράτησε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι του.

Πετρούνιας-Μιλλούση: Κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on


Η μικρή αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους, μιας και τους έχει ξετρελάνει με τα νάζια της. Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής ανεβάζει φωτογραφίες από τις στιγμές που περνά με την μπέμπα της.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα Instastory θέλοντας να ευχαριστήσει γνωστή εταιρεία παιδικών ρούχων για τα δώρα που έλαβε. Μάλιστα αποκαλύφθηκε πως η μικρή θα ονομαστεί Σοφία!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top