Meghan Markle: Τη στηρίζει η μητέρα του πρώην συντρόφου της 

Όσα έγραψε στο Twitter για εκείνη

Είναι γνωστό ότι 72 γυναίκες βουλευτές από το βρετανικό κοινοβούλιο έστειλαν ανοιχτή επιστολή στη Meghan Markle, προκειμένου να δείξουν τη συμπαράσταση τους στον «πόλεμο» που δέχεται.

Μάλιστα, η στενή φίλη της πρώην ηθοποιού Jessica Mulroney, κοινοποίησε τη συγκεκριμένη επιστολή στο Twitter, με ένα από τα σχόλια στο tweet της να ανήκουν στην Joanne Vitiello, μητέρα του πρώην συντρόφου της Δούκισσας του Sussex, Cory Vitiello.

Meghan Markle: Η ετεροθαλής αδερφή της την αποκαλεί «υποκρίτρια»

Meghan Markle: Αυτό είναι το ψευδώνυμο που έχει δώσει στον Archie!

«Είναι θέμα χρόνου» (Είναι τόσο λυπηρό και σοκαριστικό που υπάρχει τόση πολύ ζήλια, εχθρότητα και της κάνουν αυτό το bullying) έγραψε η Joanne στο tweet που λίγο μετά διεγράφη.

Η Meghan ήταν ζευγάρι με τον Cory για δύο χρόνια, από το 2014 έως το 2016. Παρά το γεγονός πως έχουν χωρίσει, πολύ πριν το tweet η μητέρα του Cory είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη στη Daily Mail: «Eίναι μια πραγματικά αξιαγάπητη γυναίκα. Είναι πολύ έξυπνη, πολύ λαμπερή και πολύ στοργική. Είναι ένας πολύ ζεστός χαρακτήρας, πολύ αγνή. Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί της ήταν πολύ όμορφες, είχε ταιριάξει πολύ στην οικογένεια μας. Η βασιλική οικογένεια και η Βρετανία είναι πολύ τυχεροί που την έχουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top