Μουσκίδι για να... ψωνίσει έγινε η Μενεγάκη

Με τις σακούλες αντί για ομπρέλα στο κεφάλι!!!

Μουσκίδι για να... ψωνίσει έγινε η Μενεγάκη

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος και μπρος στα ψώνια τι είναι η μπόρα; Αυτό το ερώτημα απάντησε η Ελένη Μενεγάκη, που συνέχισε απτόητη την βόλτα της στα μαγαζιά παρά την ξαφνική νεροποντή και παρά το ότι το ντύσιμό της δεν ήταν και το πλέον κατάλληλο γι’ αυτό τον καιρό...

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Ok!», η 41χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στα καταστήματα της Κηφισιάς για να αγοράσει το κατιτίς της στα παιδιά.

Με αέρινο φορεματάκι, σανδάλι επί ποδός και μαύρα γυαλιά ηλίου στο καλοχτενισμένο της μαλλί, η Ελένη μπήκε σε κατάστημα παιδικών ρούχων, κοίταξε, επέλεξε, αγόρασε και... έφυγε.

Έλα, όμως, που στο έβγα από το μαγαζί πυκνώσανε τα σύννεφα και άρχισε να βρέχει!

Τι να σου κάνει η παρουσιάστρια; Να μπει ξανά στο μαγαζί μέχρι να ξεκόψει η μπόρα; Όοοοχι! Πήρε βαθιά ανάσα, έβαλε τις σακούλες στο κεφάλι γιατί ομπρέλα μαζί της δεν είχε και... άρχισε να περπατάει γρήγορα γρήγορα στους δρόμους της Κηφισιάς για να φτάσει στο αυτοκίνητό της!

Μα δεν ακούει την πρόγνωση του καιρού η Ελένη; Ας έπαιρνε ένα ομπρελίνι μαζί της βρε αδερφέ... πόσο χώρο πιάνει; Εξάλλου, τεράστια φούξια τσάντα είχε περασμένη στον ώμο!

Άγνωστο παραμένει το πόσο μούσκεμα έγινε η παρουσιάστρια κι αν κατσάρωσε το καλοχτενισμένο το μαλλί! Τα ποδαράκια, πάντως, σίγουρα βράχηκαν με τα σανδάλια που φορούσε και ελπίζουμε να μην της χάλασε το γαλλικό στα νύχια των ποδιών...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top