ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κ. Θάνου μιλά για το γάμο της και τη μητρότητα

Τον Ιούνιο παντρεύεται τον Α. Παρθένη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κ. Θάνου μιλά για το γάμο της και τη μητρότητα

Μπορεί να έσκασε σαν βόμβα σήμερα η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου παντρεύονται, όμως η ολυμπιονίκης είχε προϊδεάσει για τα σχέδιά της, μιλώντας στην εκπομπή Made In Star.

«Δεν έχω αποκλείσει το γάμο από τη ζωή μου. Θα έκανα και ένα δεύτερο γάμο, είναι κάτι που το σκέφτομαι», δήλωσε η αθλήτρια στην εκπομπή, χωρίς βέβαια να μιλήσει για τον άνθρωπο που την έχει κάνει να λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα η Κατερίνα αποκάλυψε ότι πάντα σκεφτόταν να γίνει μανούλα.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου το ρόλο της μητέρας. Την έχω στο μυαλό μου την οικογένεια, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και προδιαγραφές για να γίνει αυτό σωστά», είπε.

Σύμφωνα με το Made In Star, Αλέξανδρος και Κατερίνα είναι μαζί πέντε μήνες. Η σχέση τους ξεκίνησε από ένα γλυκό φλερτ και εξελίχθηκε σε μια δυνατή και ουσιαστική σχέση. Ο Αλέξανδρος που μέχρι τώρα ήταν ένας περιζήτητος εργένης, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Κατερίνα, ενώ αυτό που τον κέρδισε ήταν ο ατίθασος χαρακτήρας της και η έντονη προσωπικότητά της.

Ο Αλέξανδρος στήριξε την Κατερίνα όλη τη δύσκολη περίοδο της δικαστικής της περιπέτειας και οι δυο τους μοιράστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο τη δικαίωση μετά και από την απόφαση του δικαστηρίου να την κρίνει αθώα για την πολύκροτη υπόθεση ντόπινγκ την εποχή της ολυμπιάδας στην Αθήνα.

Η πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα και το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στη Γλυφάδα.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top