Συνεχίζεται η περιοδεία Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία

Για ποτό σε μπαρ της Κοζάνης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Φλώρινα και την Κοζάνη περιοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε για ποτό σε μπαρ της πόλης ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. 

Το αγαπημένο του νερό, όπως είπε ο ίδιος, δοκίμασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ξενάγηση του στο χωρίο Ξινό Νερό και στην δημοτική επιχείρηση που παράγει το γνωστό ανθρακούχο. 

Τσίπρας: Συγκροτούμε την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Στην Κοζάνη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τον υποδέχτηκαν με…σκληρό ροκ τραγούδι των AC DC,  χειροκροτήματα, φιλιά και αγκαλιές.«Λέω ήρθα να σας ακούσω και να μη ζητήσω την ψήφο σας.  Εμείς ξεκινάμε μετά τις εκλογές και όχι πριν από τις εκλογές» τόνισε ο κ. Τσίπρας.  

Στις ομιλίες και στις συνεντεύξεις του άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για το ζήτημα της «καταστολής», όπως είπε, στα Πανεπιστήμια, αλλά και για την επανεξέταση της δημιουργίας νέων  πανεπιστημίων από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στην οποία εξαπέλυσε επίθεση.  

  Συνελήφθη ο γραμματέας σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 

ΤΣΙΠΡΑΣ : "ΠΑΙΖΩ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ένα βιβλίο για το σκάκι  που του χάρισε ο πρύτανης έφερε… οικογενειακές αποκαλύψεις:  «Παίζω με τον μεγάλο μου το γιο τώρα σκάκι».  

ΣΕ ΜΠΑΡ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να τα πει με τους νέους της Κοζάνης. Χαλαρός και ευδιάθετος βρέθηκε σε μπαράκι της πόλης  Ο κ. Τσίπρας ολοκληρώνει την περιοδεία του με ομιλία του στη Φλώρινα.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top