Παππάς: Πρωτοφανής η απόσυρση της ΝΔ από συγκέντρωση στο κέντρο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα»

Νίκος Παππάς

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα» υποστήριξε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέφερε πάντως και  ότι «δεν υπάρχει θέμα πολιτικών εξελίξεων» λόγω της χρονικής εγγύτητας με τις βουλευτικές εκλογές.

Σχετικά με τη διοργάνωση από τη ΝΔ της κεντρικής προεκλογικής της εκδήλωσης στο Περιστέρι (το βράδυ της Τετάρτης 22/5) ο κ. Παππάς χαρακτήρισε «πρωτοφανές γεγονός για την πολιτική ζωή τα τελευταία 23 χρόνια  την απόσυρση της ΝΔ από την προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας» και αποκάλεσε «σπασμωδική κίνηση» το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην μεταδοθεί η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα, «προφανώς επειδή δεν κάνει η ΝΔ συγκέντρωση».

«Δεν είναι ώρα για ίσες αποστάσεις» το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές

«Πάει στο Περιστέρι με τον κ. Πατούλη να κάνει συγκέντρωση το κόμμα της ΝΔ και αυτό είναι ενδεικτικό του ποια είναι η κατάσταση συσπείρωσης και αποδοχής του συγκεκριμένου κόμματος», συμπλήρωσε ο Ν. Παππά.

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η ΝΔ «είχε μία απολύτως αποτυχημένη συγκέντρωση στα Χανιά» και ότι «πήγε σε ένα διάδρομο της μικρής πλατείας της Λάρισας για να μπορέσει να παράξει μία εικόνα η οποία είναι τηλεοπτικά αποδεκτή».  

Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις, είπε ότι αδυνατούν να συλλάβουν μία πολιτική και κοινωνική δυναμική η οποία έφερε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ένα κομμάτι του πληθυσμού που «δεν ανιχνεύεται».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top